MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

O femeie din Argeș și-a găsit băiatul mort în baie. Ce s-a întâmplat, după apelul ei la 112

Distribuie

O femeie din comuna Nucşoara, satul Sboghiţeşti, județul Argeș, a sunat la 112, sâmbătă seara, anunţând că fiul său nu mai respiră. Echipajul unei ambulanţe de la Staţia Curtea de Argeş l-a găsit pe Andrei Berevoianu, un tânăr de 25 de ani, mort în baie.

Părinţii săi, Gheorghe şi Eugenia, în vârstă de 49 ani, respectiv 48 ani, se aflau și ei în stare de inconştienţă. Femeia apucase să sune şi să ceară ajutor, înainte să i se facă rău, scrie curier.ro.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, unde şi-au revenit şi se află în afara oricărui pericol, dar acum trebuie să își conducă fiul pe ultimul drum.

Potrivit anchetatorilor, tragedia ar fi fost cauzată de un instant care funcţiona pe gaze, folosit la încălzirea apei. Tânărul a mers să îşi facă baie, dar cum nu mai ieşea, deşi trecuse mult timp, tatăl s-a dus după el și l-a găsit prăbuşit.

I s-a făcut rău şi bărbatului, iar soția sa și mama băiatului s-a dus să vadă ce se întâmplă. Din fericire pentru cei doi, aceasta a apucat să sune la 112, apoi a leşinat.

Din nefericire, însă, pentru băiatul lor nu s-a mai putut face nimic. Acesta s-a intoxicat cu monoxid de carbon, de la instantul din baie. Întreaga locuinţă avea montate geamuri din termopan, care nu au permis circulaţia aerului. Instantul funcţiona cu GPL şi, foarte probabil, o scurge de gaze l-a intoxicat pe Andrei.

Duminică noapte, un bărbat din Argeș a fost omorât de viitoarea soacră. Femeia ar fi încercat să-și apere fiica.

FOTO – Facebook.com


Citește și… COPIII SISTEMULUI. Orfanul cu media 9,90 care a dat statul în judecată și a câștigat: „Cei de la Protecţia Copilului ne iau colacul de salvare şi ne îneacă atunci când suntem aproape de mal” – VIDEO


 

Comentarii