Mergi direct la conținut »
VIDEO | O maratonistă a salvat un căţeluş de pe marginea drumului. A alergat 30 de kilometri cu el în brațe
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | O maratonistă a salvat un căţeluş de pe marginea drumului. A alergat 30 de kilometri cu el în brațe

VIDEO | O maratonistă a salvat un căţeluş de pe marginea drumului. A alergat 30 de kilometri cu el în brațe

Khemjira Klongsanun, 43 de ani, participa la un maraton în Ratchaburi, Thailanda, când a observat, pe marginea drumului, un câine pierdut sau abandonat.

Maratonista care parcursese 12 kilometri din cursă a încetinit și a luat în brațe câinele care tremura de frig. Femeia s-a temut că animalul nu va supraviețui dacă îl lasă acolo, așa că l-a luat cu ea, potrivit Daily Mail.

„Mi s-a părut că era pierdut. Nu erau case, nici alți câini, nici oameni în jur. Așa că am luat cățelul, doar ca să-l scot din mediul nesigur” a spus Khemjira.

Sportiva a parcurs restul cursei, aproape 30 de kilometri, cu câinele de talie mică în mână, spre mirarea și admirația celorlalți concurenți.

„A fost o provocare să alerg 30 de kilometri cu un câine în mână. A fost de două ori mai obositor decât un maraton obișnuit, dar am făcut-o pentru că era adorabil”, a spus Khemjira despre gestul pe care l-a făcut.

Dar femeia a făcut mai mult de atât. Ea a adoptat câinele și i-a pus numele Chombueng, după numele cursei.

„A durat ceva până l-am dus la toate controalele medicale. L-am vaccinat și a urmat un tratament, dar sunt bucuroasă că l-am salvat și că s-a alăturat celorlalți doi câini ai familiei”, a spus sportiva.

FOTO – Captura video


Adevărata față a vieții din Paradis! Un român e manager de restaurant în Marbella, stațiunea unde petrec bogații lumii!


 

Close
Închide
  Close