MENIU CAUTĂ

Un polițist băut aflat în misiune s-a răsturnat cu mașina după un accident

Distribuie

O mașină de poliție s-a răsturnat în centrul Ploieștiului după o coliziune cu un alt automobil. Vinovat de accident a fost un alt șofer care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie și a nimerit mașina poliției, a anunțat observatorulph.ro. Cu toate acestea, ulterior a ieșit la iveală că agentul de poliție de la volan se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La accidentul produs miercuri dimineața, puțin după ora 6.00, în spatele Hotelului „Prahova” din Ploiești, au sosit mai mulți colegi au polițistului. Acesta este angajat la Secția 4 și se afla în timpul serviciului. Procedura cercetării impune utilizarea etilotestului în cazul tuturor șoferilor implicați.

Surpriza oamenilor legii a fost uriașă. Colegul lor consumase alcool!

La testarea cu etilotestul, rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,31 mg/l în aerul pur expirat, în cazul polițistului! Acesta va rămâne fără carnet pentru conducere sub influența alcoolului.


Procesul care a împărțit Suedia în două. Copiii de 14 și de 16 ani l-au vânat pe român vreme de trei ore în parc și l-au ucis cu 35 de lovituri, dar au fost salvați de tribunalul care a dat vina pe ficatul bolnav de ciroză al victimei! În căutarea lui Gică (3)

Citește mai multe despre Accident, Ploiești și Poliție pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii