Mergi direct la conținut »
UPDATE | Patru români au murit într-un accident pe autostradă un Ungaria. Un camion a pătruns pe contrasens și a lovit două vehicule
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE | Patru români au murit într-un accident pe autostradă un Ungaria. Un camion a pătruns pe contrasens și a lovit două vehicule

UPDATE | Patru români au murit într-un accident pe autostradă un Ungaria. Un camion a pătruns pe contrasens și a lovit două vehicule

Un teribil accident rutier a avut loc noaptea trecută pe Autostrada M5 din Ungaria. Patru români sunt printre cele șapte victime, anunță MAE.

De Petre Dobrescu,

UPDATE 17:50: Printre victimele accidentului se află și patru cetățeni români, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe.

”Consulatul General al României la Szeged urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 28 octombrie 2019, în regiunea Csongrad, accident soldat cu decesul a patru cetăţeni români. Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate şi circumstanţele producerii accidentului”, a transmis MAE, la solicitarea Mediafax.

Potrivit sursei citate, până la acest moment, la nivelul consulatului nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară.

”Reprezentanţii Consulatului General al României la Szeged monitorizează cu prioritate situaţia şi se află în contact cu autorităţile locale, fiind pregătiţi să acorde asistenţă consulară în vederea îndeplinirii formalităţilor de eliberare a documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsufleţite”, a mai transmis MAE.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic


Șapte persoane au murit într-un teribil accident de circulație petrecut în Ungaria, la aproximativ 70 de km de granița cu România, a informat Info Trafic 24.

Un TIR a intrat în parapetul autostrăzii M5 și a lovit două autoturisme care circulau pe sensul opus de mers. Un incendiu a izbucnit în urma coliziunii, iar pasagerii celor două mașini nu au mai putut fi salvați.

Accidentul de circulație s-a petrecut în jurul orei 2:30, ora Ungariei, pe autostrada M5, la 71 de km de vama Nădlac, în localitatea Balástya.

Un tir înmatriculat în Serbia a intrat pe contrasens

Potrivit poliției din țara vecină, un TIR înmatriculat în Serbia, cu destinația Budapesta, a rupt, din motive încă neelucidate, parapetul autostrăzii, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune două maşini care circualu regulamentar.

Accidentul de circulație a fost urmat de un incendiu, iar persoanele care se aflau în cele două mașini nu au mai putut fi salvate.

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut
Recomandări

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut

Autoritățile din țara vecină au confirmat decesul pasagerilor, dar și faptul că șoferul de TIR a scăpat cu viață din accident.

Presa din Ungaria titrează că este vorba despre două mașini cu numere de înmatriculare străine, iar potrivit informațiilor unul dintre automobile, o Skoda, este înmatriculat în România, iar un altul în Olanda. În mașina înmatriculată în România s-ar fi aflat o familie cu doi copii.

Pe durata cercetărilor care au loc, o porțiune din autostradă a fost închisă, iar circulația devită pe o rută alternativă.


Close
Închide
  Close