Potrivit unor surse apropiate anchetei, adolescenta înghiţise mai multe pastile. Psihologul care a interacționat cu ea a reușit să o țină la telefon, dar a anunțat poliția în timp ce vorbea cu ea.

„Au fost mobilizate mai multe echipe și au fost demarate verificări pentru identificarea locației în care se afla minora. Doi polițiști s-au deplasat în call center , de unde au transmis detalii echipelor din teren, dat fiind că minora nu a oferit detalii despre adresa la care locuia”, au informat polițiștii bucureșteni, într-un comunicat.

Agenții de pe teren au reușit să identifice adresa la care se afla fata – un bloc aflat în Sectorul 4 al Capitalei. Au bătut în ușă, moment în care cei aflați în call center le-au confirmat că este locația corectă, pe fundalul convorbirii auzindu-se bătăile în ușă.

Ce spun specialiștii despre fată:

Nu a fost necesară pătrunderea în forță, pentru că tânăra a deschis. Potrivit polițiștilor, fata, aflată într-o stare de sănătate precară, era conștientă și somnolentă. Ea a fost transportată la spital, unde a rămas în grija medicilor.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili care a fost motivul pentru care minora a vrut să recurgă la un astfel de gest.

Asociaţia Telefonul Copilului este o organizaţie neguvernamentală, al carei scop este acela de a proteja copiii împotriva încercarii de incalcare a drepturilor lor, impotriva oricarei forme de abuz. Operatorii oferă asistenţă gratuită prin intermediul liniei telefonice 116 111.

Citeşte şi:

O româncă a salvat un italian care a vrut să se sinucidă. Cum a procedat

Un tânăr din Cluj a vrut să se sinucidă, dar, după ore de negocieri cu polițiștii, a decis să renunțe la acest gest extrem

Bernie Ecclestone va deveni tată la 89 de ani, actuala lui sotie are 44 de ani. Reacția miliardarului: „Ce e așa neobișnuit?"
GSP.RO

Bernie Ecclestone va deveni tată la 89 de ani, actuala lui sotie are 44 de ani. Reacția miliardarului: „Ce e așa neobișnuit?"

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire