Mergi direct la conținut »
O pensionară de 100 de ani a fost violată de un bărbat de cinci ori mai tânăr decât ea. Cum s-a scuzat agresorul în fața polițiștilor
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O pensionară de 100 de ani a fost violată de un bărbat de cinci ori mai tânăr decât ea. Cum s-a scuzat agresorul în fața polițiștilor

O pensionară de 100 de ani a fost violată de un bărbat de cinci ori mai tânăr decât ea. Cum s-a scuzat agresorul în fața polițiștilor

O bătrână de 100 de ani a fost abuzată sexual de un bărbat de doar 20 de ani. Suspectul a fost arestat joi de polițiștii din India, cărora le-a spus că nu și-a dat seama că a violat-o pe cea care putea să-i fie străbunică deoarece era beat.

Cazul șocant a avut loc în satul Chakulia din Bengalul de Vest, India, scrie Mirror. Nepoata femeii de 100 de ani a povestit că a auzit zgomote ciudate în camera bătrânei și s-a dus repede împreună cu mai multe rude să o ajute.

„M-am uitat pe fereastră și am strigat după ajutor după ce mi-am văzut bunica”, a spus nepoata bătrânei de 100 de ani.

Oamenii au găsit sub patul pensionarei un tânăr de 20 de ani care a violat-o pe pensionară. Agresorul a fost arestat de Poliție, în urma unei plângeri depuse de familia pensionarei.

Audiat de anchetatori, tânărul acuzat de viol a spus că era sub influența alcoolului și nu și-a dat seama ce face. Agresorul a fost plasat în detenție provizorie până în momentul în care va fi trimis în judecată.

Între timp, bătrâna de 100 de ani a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale în urma agresiunii.

Tot în India, o femeie a reacționat în cel mai violent mod când managerul unei bănci i-a cerut să întrețină relații sexuale pentru a-i acorda creditul.


Citește și VIDEO / Efect post-referendum: „Sexgate” la Titu. Homosexualitatea, noua armă în luptele politice


 

Close
Închide
  Close