MENIU CAUTĂ

VIDEO | O polițistă a fost lovită în timp ce se afla în misiune! Aceasta are doar 21 de ani și abia a terminat Școala de Poliție

Distribuie

O polițistă în vârstă de 21 de ani a fost lovită în timpul unei altercații pe care a fost chemată s-o aplaneze. Scandalul a avut loc duminică, în jurul orei 15.00, în fața unui bar - "La poștașul" - din satul Drăghici, comuna Mihăești, județul Argeș.

Trei bărbați din comuna Mihăești au fost în centrul unui scandal. Martorii au sunat la 112, iar către locul indicat au plecat poliţiştii Secţiei Rurale Schitu Goleşti, un echipaj format din doi poliţişti, a informat curier.ro.

Din echipaj făcea parte o agentă, în vârstă de 21 de ani, absolventă a Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Cîmpina, în promoţia din 2018. Oamenii legii au ajuns la localul cu pricina circa 20 de minute după ce a fost dat primul apel.

Martorii susțin că doi bărbaţi, Gheorghe P., de 46 de ani şi Gabriel P., de 21 de ani, se certau cu Alion T. (36 de ani), care lucrase la ei ca cioban şi nu s-a mai prezentat la muncă.

Au chemat întăriri de la „mascați”

Când a ajuns echipajul de poliţie, cei doi – tatăl și fiul – s-au enervat şi au început să aducă injurii celor doi poliţişti. Gheorghe P. s-ar fi ridicat de la masă şi a pornit spre poliţist, vizibil cu intenţia de a-l agresa, aşa după cum spun oamenii care au văzut incidentul. În acel moment poliţista a scos spray-ul din dotare şi de la o distanţă mai mare de 1 metru a pulverizat spre bărbat.

Fiul a pornit şi el spre poliţistă, dar pentru puţin timp a fost prins de barmaniţă şi o altă femeie ce se afla acolo, numai că a scăpat şi şi-a continuat drumul. Poliţista s-a apărat, a pulverizat şi spre cel de-al doilea spray lacrimogen, însă o rafală i-a intrat şi ei în ochi. Martorii au povestit că tocmai se pregătea să-l încătuşeze pe scandalagiu, dar s-a aplecat din cauză că o usturau ochii, moment în un alt bărbat s-a apropiat şi a pocnit-o.

Acesta ar fi un anume Anghel C., de 46 de ani, care i-a dat una peste cap poliţiştei, de i-a zburat cascheta. Gabriel P., care se afla cu tatăl său la băutură, a început să o ameninţe cu moartea pe poliţistă. Atunci oamenii legii au solicitat sprijin de la Poliţia Municipiului Câmpulung. Echipajele au sosit în scurt timp, însoţite fiind de comandantul Gheorghe Ciolan. La fața locului au venit și mascații.

Cei doi au fost identificaţi de poliţiştii musceleni, dar şi cel care a lovit-o pe poliţistă. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. În timpul acţiunii oamenilor legii, câţiva săteni, care se aflau la distanţă de locul unde se derulau evenimentele, au filmat ce se petrece. 


EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!

Citește mai multe despre agent, Poliție și Scandal pe Libertatea.

Comentarii