Mergi direct la conținut »
O polițistă însărcinată în opt luni a fost diagnosticată cu cancer. Apelul umanitar, lansat de Marian Godină în ziua de Crăciun
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > O polițistă însărcinată în opt luni a fost diagnosticată cu cancer. Apelul umanitar, lansat de Marian Godină în ziua de Crăciun

O polițistă însărcinată în opt luni a fost diagnosticată cu cancer. Apelul umanitar, lansat de Marian Godină în ziua de Crăciun

Polițiștul Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook un anunț umanitar prin care își roagă prietenii virtuali să îi ajute colega. Georgiana Bălan, care lucrează la Serviciul de Investigații Criminale, a fost diagnosticată cu cancer și peste o lună urmează să nască.

Georgiana are 30 de ani și este absolventă a Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza. Tânăra lucrează la Serviciul Investigaţii Criminale şi este însărcinată în opt luni.

Polițista urmează să devină mamă în februarie 2019. După o analiză de rutină, Georgiana a fost diagnosticată, în noiembrie, cu melanom malign în stadiul 3 (cancer de piele)

„Până în prezent a fost operată de două ori la piciorul drept, unde a avut o aluniţă care s-a dovedit canceroasă. Tratamentul pe care trebuie să îl urmeze imediat după naştere este imunoterapia pe o perioadă de 1 an de zile, tratament care nu este decontat de stat în stadiul 3 şi costă aproximativ 75.000 GBP (lire sterile).

Melanomul este cea mai agresivă formă de cancer de piele, existând posibilitatea ca în câteva luni, boala să evolueze în stadiul 4, stadiul final.

Dacă nu strangem suma respectivă pentru tratament, îi este frică că nu va putea să îşi vadă băieţelul crescând, să îl strângă la piept şi să fie lângă el când va face primii paşi sau să-l audă zicând cuvantul mama”, este mesajul postat pe Facebook de soţul Georgianei.

Marian Godină, apel umanitar pentru Georgiana

Polițistul Marian Godină a anunțat că se implică pentru a strânge banii necesari pentru tratamentul colegei sale. El a lansat un apel umanitar pe Facebook, în ziua de Crăciun.

„Ce ziceți, mai reușim încă o dată să facem minuni împreună, mai ales acum, în ziua de Crăciun? Hai să vedem până mâine toată suma strânsă, eu zic că ne putem mobiliza. Și un share ajută!

Colega mea, Georgiana, este polițistă la Serviciul de Investigații Criminale. În vârstă de doar 30 de ani și însărcinată în luna a opta, a fost diagnosticată cu cancer de piele în stadiul 3. Este nevoie urgentă de suma de bani necesară tratamentului”, a scris Marian Godină.

Poliţistul spune că donaţiile pot fi făcute direct pe Facebook sau în conturile de mai jos:

Conturi deschise pe numele BALAN GEORGIANA MIRABELA:

CONT LEI: RO41RZBR0000060020677824

CONT EURO : RO45RZBR0000060017859708

REVOLUT : Alina +40760946898


Citește și VIDEO / Crăciun româno-maghiar într-un TIR irlandez. O săptămână, trei țări, 1.350 de kilometri pe autostrăzi, 600 pe mare


 

Close
Închide
  Close