Tânăra conducea spre muncă în momentul în care a încercat să depășească o autoutilitară pe autostrada M5 din apropiere de Birmingham. Mașina s-a înclinat puțin, iar tânăra s-a panicat și a tras tare de volan încercând să redreseze, dar a ajuns între benzi și a fost lovită în plin de un Land Rover.

Șoferița a decedat pe loc, iar iubitul ei, Cristian Miculaiciuc, în vârstă de 24 de ani, a aflat de decesul acesteia în timp ce era prins blocajul din trafic produs tocmai de accidentul ei.

În urma anchetei deschise de polițiști, s-a aflat că tânăra care lucra într-o fabrică de doar trei săptămâni, lucrase ore suplimentare cu o zi înainte și era „foarte obosită”.

„Modul de a conduce indica faptul că este vorba de un șofer novice, care nu avea încredere în el și era agitat. A încercat de trei ori să intre în depășire, dar a ezitat de fiecare dată”, a explicat unul dintre anchetatori.

Sorina Gheorghe, a murit într-un accident rutier produs pe 15 aprilie pe o autostradă din Marea Britanie după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un bolid.

Iubitul ei, Cristian Miculaiciuc, șofer în Anglia, la o firmă de curierat, era blocat în trafic când a aflat că în accidentul din cauza căruia nu putea să înainteze cu mașina a murit chiar partenera lui.

Cristian stătea de peste o oră în trafic și nu putea să înainteze când a primit un telefon de la poliție pentru a fi anunțat că iubita lui a murit într-un accident pe M5, în apropiere de Birmingham.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5:40. Un paramedic care se afla și el în trafic a încercat să o salveze pe tânără, dar nu a putut face nimic pentru ea.

Cristian și Sorina s-au cunoscut în Marea Britanie și erau împreună de peste trei ani.

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse