Ea a fost arestată în după-amiaza zilei de joi, 5 septembrie 2019, după ce a fost prinsă în flagrant de carabinieri cu bani furați din seiful unei case din localitatea Rivoli, provincia Torino, unde lucra ca menajeră, a notat rotalianul.com.

Proprietarul casei, un pensionar italian, a observat în repetate rânduri lipsa unor sume de bani din seiful pe care-l avea în locuința sa și a raportat furtul la carabinieri.

Seiful nu avea semne de efracție asupra sa, astfel că anchetatorii și-au îndreptat suspiciunile spre menajera româncă angajată să se ocupe de curățenia casei.

Ascunsese banii în chiloți!

Oamenii legii au organizat un flagrant și au urmărit-o în după-amiaza zilei de joi de când a ieșit de la muncă și până în momentul în care au avut confirmarea de la angajator că din seif lipsea din nou o sumă de bani, mai exact, 350 de euro.

Carabinierii au oprit menajera și au percheziționat-o, descoperind că aceasta avea exact suma de 350 de euro ascunsă în chiloți.

Nu se știe cum a reușit femeia să deschidă seiful angajatorului sau de unde avea codul pentru a-l descuia.

Banii au fost apoi returnați proprietarului, dar verificări ulterioare au scos la iveală că această sumă era doar o mică parte din suma totală furată de femeia româncă din seiful angajatorului său.

Aceasta este acuzată că a furat peste 25.000 de euro în ultimele săptămâni. Menajera a fost pusă sub arest la domiciliu cu acuzația de furt calificat.


Citeşte şi:

Un hoț român din Italia, prins după o urmărire ca-n filme, pe clădiri

Român din Italia, prins la furat imediat după ce a fost eliberat din închisoare

Un român din Italia a fost arestat după ce le-a vândut marfa furată chiar celor păgubiți!

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism