Mergi direct la conținut »
O româncă este campioana Italiei la haltere. Mihaela Trandafir are doar 12 ani
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

O româncă este campioana Italiei la haltere. Mihaela Trandafir are doar 12 ani

Mihaela Trandafir, o fetiță originară din Brăila, a devenit campioana Italiei la haltere, după ce a obținut trei medalii de aur. Românca a câștigat, sâmbătă, Campionatul Național de Juniori under 13 al Italiei.

Fetița de 12 ani a obținut aurul la probele: smuls, aruncat şi Kg acumulate – categoria 71 kg. La proba smuls, Mihaela Trandafir a reușit să ridice 39 de kilograme, iar la aruncat 51 de kilograme.

În concurs, tânăra sportivă a reprezentat societatea Miossport Cervignano din Friuli Venezia Giulia, relatează rotalianul.

Mihaela Trandafir este originară din Brăila și locuiește în Italia de patru ani, împreună cu părinții și sora ei.

„Păcat de România că pierde și valorile odată cu toată forța de muncă. Copiii nostri talentați fac performanță sub alte steaguri. A fost foarte greu pentru noi, ca români, să ascultăm imnul Italiei, la începutul concursului, dar ne-a bucurat victoria fiicei noastre.”, a declarat Gianina Trandafir, mama campioanei, pentru Cristina Șoloc.


Citește și:

Concediată din Direcția Piețe Sector 4 ”pentru că n-am vrut să mă înscriu în PSD”, Elena Lefter a câștigat procesul, dar ”m-au trimis la  Control, unde se face și teren, deși am scleroză multiplă!”

VIDEO/ Scandal pe „taxa specială” de gunoi de la Sectorul 2. Cetățeni la ghișeu: „O bătaie de joc!” / Director din primărie: „Natura umană e rezistentă la schimbare!”

Trei ani de închisoare dacă te adresezi cu „tovarăşe”, 10 ani dacă promovezi doctrina printr-o organizație. USR vrea lege împotriva simbolurilor şi propagandei comuniste


 

Close
Închide
  Close