Mergi direct la conținut »
Reacția unei șoferițe care a ocupat abuziv două locuri destinate persoanelor cu handicap. Acum regretă ce a scris! Galerie foto
5imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Reacția unei șoferițe care a ocupat abuziv două locuri destinate persoanelor cu handicap. Acum regretă ce a scris!

Reacția unei șoferițe care a ocupat abuziv două locuri destinate persoanelor cu handicap. Acum regretă ce a scris!

O tânără şi-a parcat maşina de teren pe două locuri destinate persoanelor cu handicap care conduc autoturisme, în parcarea subterană a unui mall din Târgu-Jiu, județul Gorj, iar imaginea a ajuns pe o pagină de Facebook locală, dedicată exact acestor gesturi, cum ar fi parcări neregulamentare, inedite sau imorale.

Imediat, mesajele de aprostrofare au început să curgă, moment în care Elena Văduva, șoferița în cauză, a intervenit cu mai multe comentarii acide și deplasate, primind și sprijinul familiei în acest sens.

„Parchez unde vreau!” sau „Mâine o parchez tot acolo. Măcar sa fiu in centrul atenţiei in fiecare zi”, a scris ea, inițial, pe pagina respectivă de Facebook, luând totul ca pe o glumă.

comentarii facebook - soferita gorj

 

Până la urmă, după ce situația a devenit serioasă și tensionată, Elena şi-a cerut scuze: „Nu credeam niciodată că se va ajunge aici. Prima data luai totul ca pe o glumă. Dar degeneră prea tare. Orice om greşeşte , e omenesc. Asta nu înseamnă că trebuie să înjuraţi şi să folosiţi cuvinte jignitoare. Era prea aglomerat şi nu aveam loc de parcare. Nu dădui în cap la nimeni. Staţi calmi , mai mult de 10 minute nu am stat să ocup locurile. Îmi cer sincer scuze de toată nebunia creată”.

În această vară, o șoferiță din Iași a blocat 75 de mașini. A parcat neregulamentar și a închis o stradă.


Citește și… VIDEO / Țicleanu și Donose au cântat alături de Cristi Minculescu pe scena Sălii Palatului. 4.000 de oameni au fredonat imnul Craiovei Maxima


Close
Închide
  Close