La pagina de Facebook Primăria Bicaz se poate ajunge de pe site-ul oficial al Primăriei, primariabicaz.ro. La rubrica Informații publice, al doilea link e cel care duce spre Pagina de Facebook a Primăriei Bicaz. Iar când apeși pe link, o găsești chiar pe domnișoara care-și face poze în toaletă.

O tânără care-și face selfie într-o toaletă publică, noua poză de profil pe pagina Primăriei Bicaz
Pagina de Facebook a Primăriei Bicaz. Foto: Captură de ecran

Noua fotografie de profil a Primăriei a fost redistribuită de aproape 500 de ori și a strâns peste 50 de comentarii. „S-a schimbat primarul?, a scris un internaut, iar altul i-a răspuns imediat: Am vrea noi!

Precedenta activitate pe site-ul Primăriei e din urmă cu 7 zile, când erau anunțate condiții pentru găzduirea refugiaților ucraineni.

Libertatea a încercat să contacteze un reprezentant al Primăriei pentru a afla ce s-a întâmplat, dar fără rezultat. La scurt timp, pe Facebook a apărut un mesaj din partea instituției, în care se anunța că pagina cu un selfie în toaletă a fost ștearsă și Primăria Bicaz are o nouă pagină.

„Aceasta este pagina oficială a Primăriei Bicaz. Din cauza unor probleme ce nu au depins de noi, fosta pagină a Primăriei a fost compromisă, fiind necesară crearea unei noi pagini de socializare. Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate celor care ne urmăreau pe fosta pagină a primăriei”.

Urmărește-ne pe Google News