De Delia Marinescu,

Monica*, o tânără de 33 de ani, dintr-un sat aflat la 30 de kilometri de Caracal, își amintește că în 2002, atunci când avea 16 ani, Țeculescu, unul din oamenii de încredere ai clanului “Cocoș”, s-a interesat de ea. Țeculescu era pompier, iar în timpul liber făcea taximetrie.

”Eram într-o seară, într-un parc din Caracal, cu niște prieteni. Țeculescu a oprit merțanul alb lângă noi, cu muzica la maxim și a vorbit cu unul dintre băieții cu care eram. Eu îi auzeam”, povestește tânăra.

Claudiu Țeculescu

„-Ea cine e? De unde e?”, își amintește că l-a întrebat Țeculescu pe unul dintre amicii ei

Când a auzit că fata e de la sat, și nu din oraș, ”probabil i-au sticlit ochii: încă o puștoaică de la țară”, spune Monica.

„-Crezi că ar merge?”, a urmat întrebarea lui ”Țecu”, așa cum era cunoscut bărbatul în Caracal.

„-Nu, mă, nu, îți explic eu!”, i-a spus amicul Monicăi lui Țeculescu, probabil pentru că ea avea o situație bună acasă, nu era dintr-o familie defavorizată sau cu părinții plecați în străinătate, așa cum erau majoritatea fetelor traficate, spune ea.

”Vorbele astea le am în creier de când am auzit ce s-a întâmplat cu Alexandra. Mi se face pielea de găină când mă gândesc că putea să se întâmple și cu mine”, spune astăzi Monica. 

(*Numele tinerei a fost schimbat, pentru a îi proteja identitatea.)

Citeşte şi:

16 minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani! Cum i-a scăpat DIICOT pe militarii din Deveselu, deși au cumpărat de la traficanți sex cu fete de 14-16 ani

„Le-am spus că sunt ținută cu forța și nu au făcut nimic”. Traficată la 16 ani în Caracal și apoi violată, victima povestește cum polițiștii „m-au făcut curvă și mi-au zis «da’ ce, ție nu ți-a plăcut?»”

Adriana Nedelea LA FIX | Ancheta NO NAME din dosarul cu minore exploatate sexual. Suferința – cu nume și prenume

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat