Mergi direct la conținut »
O tânără din Alba Iulia a fost rănită grav de un pitbull, în timp ce se afla cu patrupedul său la plimbare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O tânără din Alba Iulia a fost rănită grav de un pitbull, în timp ce se afla cu patrupedul său la plimbare

O tânără din Alba Iulia a fost rănită grav de un pitbull, în timp ce se afla cu patrupedul său la plimbare

Clipe de panică pe străzile din Alba Iulia. O tânără a fost rănită grav, după ce a fost atacată de un pitbull, în timp ce se afla la plimbare cu patrupedul ei, care din păcate a și fost omorât. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, potrivit alba24.ro.

De Livia Lixandru,

Soțul femeii a povestit într-o postare pe Facebook, că pitbull-ul, care avea zgardă și care a scăpat de sub supravegherea stăpânului, a apărut brusc lângă soția sa

Atunci când a vrut să își apere câinele, fata a fost mușcată de pitbull, de mână, picior și cap, suferind răni grave și având nevoie de îngrijiri medicale.

Stăpânul câinelui rasa pitbull nu a fost găsit

„La incident a ajuns un echipaj de poliție. O doamnă cu un câine mic a fost atacată de un câine de talie medie, agresiv, care a mușcat câinele doanmei, pe care l-a și omorât și i-a sărit doamnei la umăr și picior. Jandarmii au încercat să prindă câinele, dar au fost și ei atacați, iar ulterior câinele a fugit”, a declarat, Adela Toma, purtătorul de cuvânt al IJJ Alba.

Aceasta a mai spus că deocamdată nu a fost identificat stăpânul câinelui agresiv, iar animalul a fost căutat până în jurul orei 23.00, dar nu a fost găsit, potrivit sursei citate.

Close
Închide
  Close