De Petre Dobrescu,

Pe baza descrierii agresorului făcute de victima acestuia și după ce s-au analizat imaginile de pe camerele de luat vederi din zonă, anchetatorii au ajuns la concluzia că un bărbat în vârstă de 26 de ani este autorul tentativei de viol.

În această dimineață, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la adresa celui bănuit. Bărbatul a fost dus la audieri, iar apoi a fost reținut.

După ce a fost audiat de anchetatori, a fost dus la Judecătoria Sectorului 3 cu propunere de arestare preventivă.

Instanța a decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Conform unor surse din anchetă, bărbatul acuzat acum de tentativă de viol a executat o pedeapsă pentru viol și tentativă de viol. El era liber din 2018, fiind atunci eliberat pe baza legii recursului compensatoriu.

Pedeapsa cu închisoarea a primit-o după ce a violat sau a încercat să violeze mai multe femei, în 2014. În luna aprilie a acelui an, polițiștii bucureșteni anunțau că au prins un tânăr de 20 de ani suspectat că a violat o tânără în vârstă de 22 de ani și că a încercat să violeze alte două femei.

Procurorii au stabilit atunci modul de operare: violatorul își alegea victimele din stația de metrou 1 Decembrie 1918, le urmărea până la intrarea în bloc sau până ajungeau pe străzi pustii, apoi le ataca și le viola.

Două femei atacate de violator pe străzi pustii au reușit să scape, una după ce l-a zgâriat pe față și cealaltă după ce l-a mușcat de mână imediat ce a trântit-o la pământ lovind-o cu pumnul în față.

Violatorul ataca și tinere care aveau puțin peste 20 de ani, dar și femei de 30-40 de ani.

Citeşte şi:

Avocatul celui reținut pentru tragedia de la Timișoara: „Știa că substanța e mai puternică. A cumpărat-o de pe piața neagră”

Adriana Nedelea LA FIX | Mihai Gafencu, de la Spitalul de Copii din Timișoara: ”Doctorii au lucrat în ture diferite, nu au realizat că victimele vin de la aceeași adresă”

Autoritățile din Timișoara, declarații despre tragedia de la bloc: „De unde să știm noi, care stăm 20 de minute la un caz, că sunt legate între ele, mai ales că aveau simptome diferite?”

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci