Mergi direct la conținut »
O tânără din Făgăraș a picat examenul auto din cauza unor porumbei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O tânără din Făgăraș a picat examenul auto din cauza unor porumbei

O tânără din Făgăraș a picat examenul auto din cauza unor porumbei

O tânără din Făgăraș a picat examenul auto din cauza unor porumbei, ea neîncetinind mașina când a ajuns în dreptul acestora, care erau pe șosea.

Comisarul de poliţie Albert-Ani Oriana, împuternicit şef la Serviciul Public Comunitar, Regim, Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Braşov, a declarat, miercuri, conform MEDIAFAX, că poliţistul examinator a acţionat conform legii când a picat-o pe cursantă.

Conform examinatorului, tânăra a făcut, oricum, mai multe greşeli, între acestea fiind şi faptul că nu a încetinit autoturismul în preajma unor porumbei.

”Conducătorul auto, mai ales în condiţiile în care era candidat pentru obţinerea permisului de conducere, trebuia să depună toate diligenţele necesare astfel încât să evite orice pericol. Existenţa unui obstacol pe carosabil, care constă fie chiar şi în mai mulţi porumbei, este de natură să producă în anumite circumstanţe un posibil incident sau accident. Dacă porumbeii respectivi zburau de la sol şi îi creau candidatului o stare de confuzie, l-ar fi speriat sau i-ar fi venit în parbriz, era posibil să tragă de volan, stânga, dreapta, să accidenteze un pieton sau aşa mai departe”, a spus Albert-Ani Oriana.

Porumbeii nu au fost răniţi, potrivit sursei citate, deoarece examinatorul a frânat.

”Intervenţia examinatorului a fost cea care a punctat pentru evitarea unui pericol iminent şi faptul că domnişoara candidat nu a avut atitudinea corespunzătoare vizavi de un obstacol aflat pe carosabil”, a mai spus, conform sursei citate, şeful Serviciului Public Comunitar, Regim, Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Braşov.

Proba practică a examenului de obţinere a permisului auto este înregistrată video şi audio, începând din luna iulie a anului 2017.


Citește și: Viața personală a lui Stephen Hawking. Ce nu se știe despre autorul Teoriei Absolutului

Close
Închide
  Close