Mergi direct la conținut »
O tânără din Prahova a reclamat că a fost răpită și violată de fostul iubit. Totul s-a întâmplat după o nuntă!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

O tânără din Prahova a reclamat că a fost răpită și violată de fostul iubit. Totul s-a întâmplat după o nuntă!

O tânără din Prahova susține că a fost lovită și luată cu forța de fostul iubit, care ulterior ar fi violat-o!

În noaptea de 20/21 iulie, Secția Rurală nr. 11 Drajna a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o tânără de 25 de ani a fost luată cu forța de către un bărbat, dintr-un restaurant din comuna Măneciu, fiind ținută la domiciliul acestuia fără voia sa, a notat ziarulincomod.ro.

Din primele cercetări a rezultat faptul că tânăra avusese o relație de prietenie cu persoana reclamată. Din cauza comportamentului său violent, în luna iunie fata s-a despărțit de el.

În seara respectivă, s-a întâlnit cu el, în timp ce se afla la o nuntă.

La solicitarea acestuia, a acceptat să îl conducă până acasă cu mașina tatălui ei. Ajunși în fața locuinței, însă, bărbatul i-a luat cheile din contact și telefonul mobil, solicitându-i să intre în locuința sa pentru a discuta.

Deoarece l-a refuzat, a fost lovită și dusă cu forța în casă, unde a fost violată. Ulterior, a reușit să plece din locuința bărbatului, deplasându-se cu autoturismul în localitatea Măneciu Ungureni, unde s-a și întâlnit cu polițiștii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, care a dispus arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Close
Închide
  Close