De Răzvan Mihalașcu,

Românca s-a stabilit în urmă cu 15 ani în Spania. Acolo, tânăra l-a cunoscut pe Sergio Ruiz, un spaniol alături de care a trăit timp de doi ani în localitatea Arenas din provincia Malaga. Mai apoi, s-a mutat în satul Pilar unde a deschis un bar. Dana își dorea foarte mult un copil, iar în urmă cu șapte luni a adus pe lume o fetiță, scrie jurnalemigrant.com.

Pe 11 iunie, românca nu s-a mai întors acasă, după ce a terminat serviciul. Sergio, concubinul ei, a depus o plângere la Poliție în ziua următoare și le-a spus oamenilor legii că Dana „a părăsit locuința în mod voluntar fiindcă avea niște probleme de rezolvat”, relatează El Español.

Anunțul prin care Dana Leonte a fost dată dispărută

De asemenea, Sergio le-a spus anchetatorilor spanioli că iubita sa a luat cu ea niște haine și bani cu o zi înainte de dispariție și l-a sunat pentru a-i explica decizia sa.

Cu toate acestea, Florin Leonte, fratele Danei, crede că sora sa nu a plecat de bunăvoie, mai ales că trebuia să aibă grijă de fetița de șapte luni.

„Eu cred că sa întâmplat ceva cu ea, era foarte dependentă de telefonul mobil, de toate aplicațiile, dar nu mai știm nimic de ea din 12 iunie. Aș fi aflat. Am vorbit cu prieteni din România, Italia și Germania și nu știe nimeni nimic de ea”, a spus Florin pentru sursa citată.

Presa din Spania scrie că Dana și concubinul ei ar fi avut o relație cu probleme. Tânăra româncă a depus o plângere împotriva partenerului ei pe care-l acuza de violență și rele tratamente.

În urmă cu aproape două săptămâni, o româncă însărcinată în 6 luni a fost găsită goală şi cu gâtul tăiat, în Spania.

sursă foto: Facebook


Citește și:

EXCLUSIV/ Primele fotografii cu Sorina, după ce a ajuns la familia adoptivă. „Este bine, a promis că vom fi prieteni”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente