MENIU CAUTĂ

FOTO | O tânără a vândut consola Xbox a iubitului ei pentru o sumă foarte mică, după ce a aflat că acesta a înșelat-o

Distribuie

O tânără mamă din Marea Britanie a pus la vânzare consola Xbox a iubitului ei pentru numai 3 lire (aproximativ 16 lei), după ce a aflat că acesta a înșelat-o în timp ce era gravidă.

Georgia Jackson (24 de ani) a pus un anunț de vânzare pe Facebook în care anunța că iubitul ei nu a fost fidel, astfel, ea a decis să se răzbune și să-i vândă Xbox-ul, consolă care valorează cel puțin 1.000 de lei.

„Tocmai am aflat că partenerul meu și-a pus penisul în altă femeie, așadar am decis să-i vând mândria și fericirea la un preț de nimic. Primul om care poate ridica consola de jocuri trebuie să plătească 3 lire. Aș da-o pe gratis, dar am nevoie de un nou cuțit de bucătărie”, a spus femeia în anunțul devenit viral.

În secțiunea de comentarii a anunțului, ea a primit o mulțime de mesaje de încurajare, iar utilizatorii rețelei sociale au distribuit postarea de peste  25.000 de ori.

Într-un interviu pentru The Sun, tânăra a declarat că inițial a vrut să spargă consola de jocuri, însă și-a dat seama că dacă o vinde, el se va supăra și mai mult.

„Am vrut să-l umilesc. După ce am postat m-am simțit mult mai bine. A fost un fel de răzbunare”, a declarat tânăra.


CITEȘTE ȘI: Despre Ana, la persoana I. Medicii îi dădeau 1% şanse de supravieţuire, dar adolescenta de 15 ani a învins în lupta cu moartea


 

Citește mai multe despre inselat și xbox pe Libertatea.

Comentarii