MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Oana Florea, președintele comisiei parlamentare care a anchetat episodul ”sufrageria lui Gabriel Oprea”, la interviurile Libertatea LIVE

Distribuie

Oana Florea, președintele comisiei parlamentare care a anchetat episodul ”sufrageria lui Gabriel Oprea”, vine la interviurile Libertatea LIVE. Deputatul PSD va vorbi despre concluziile comisiei speciale a Parlamentului, despre audierile persoanelor publice implicate în seara alegerilor prezidențiale din 2009, când Traian Băsescu a câștigat un nou mandat la Palatul Cotroceni, iar învinsul a fost candidatul PSD Mircea Geoană.

Oana Florea va spune care este efectul raportului comisiei parlamentare de anchetă și ce instituții ale statului sunt așteptate să dea răspunsuri la cele sesizate de aleși, în acest caz.

De asemenea, președintele comisiei de anchetă va prezenta proiectul de lege prin care se dorește obligarea persoanelor invitate la audieri să se prezinte în fața parlamentarilor și să nu mai refuze acest lucru, așa cum s-a întâmplat cu Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, de a veni în fața comisiei de anchetă.


Citeşte şi: VIDEO. Președintele Iohannis reacționează în scandalul momentului: ”Niște penali fac o încercare disperată să atace și să discrediteze DNA”


 

Citește mai multe despre oana florea, Alegeri și Interviu pe Libertatea.

Comentarii