MENIU CAUTĂ

Oana Zăvoranu, aproape goală pe Instagram. Motivul uimitor pentru care bruneta se dezbracă de două ori pe săptămână timp de 20 de minute

Distribuie

Oana Zăvoranu este foarte mândră de formele sale. Chiar dacă are 40 de ani, bruneta vrea să le arate tuturor că are cu ce. Vedeta își exprimă opiniile în mod ferm pe internet și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy, dar și să dea sfaturi despre solar.

Fosta prezentatoare TV se pozează deseori topless și acoperită doar de o pereche de bikini minusculi, spre deliciul privitorilor. Vedeta a mai oferit și câteva sfaturi despre solar, acolo unde merge de două ori pe săptămână.

”Mersul la bronzat este una dintre activitățile mele de relaxare după o zi obositoare! Știu, o să-mi săriți în cap toate, că e nociv… bla, bla, bla… Vă dau o veste bună: nu mai e nociv decât statul la soare direct! Bașca că îl fac de maxim două ori pe săptămână (deci nu dorm în solar)… și în 20 de minute te bronzezi cât dacă ai sta vreo 5 ore să te bată soarele în cap, în timp ce tu transpiri plină de ulei și alte lucruri pe care le-ai pus tu pe tine ca să te protejezi (cică) de razele lui și îți vine să-ți bagi p%[email protected] în el de bronz și de soare! N-am dreptate? Păi am, normal, că eu am mereu dreptate”, a scris vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on


CITEȘTE ȘI: Primăria din Bacău a decorat străzile cu gazon… de plastic. Găselnița a revoltat locuitorii orașului


FOTO: INSTAGRAM

Citește mai multe despre instagram și solar pe Libertatea.

Comentarii