Mergi direct la conținut »
Oliver Robert Nohai a fost condamnat după ce a postat pe internet imagini indecente cu fosta iubită
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Oliver Robert Nohai a fost condamnat după ce a postat pe internet imagini indecente cu fosta iubită

Oliver Robert Nohai a fost condamnat după ce a postat pe internet imagini indecente cu fosta iubită

Oliver Robert Nohai, unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri români, a fost condamnat pentru o faptă gravă: postarea pe internet a mai multor imagini indecente cu fosta iubită și șantanj.

Oliver Robert Nohai, din Timișoara, poreclit și „Haiducul”, are peste 100.000 de fani și a devenit celebru datorită atacurilor date în mediul online asupra unor oameni politici.

Oliver Robert Nohai a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare, cu suspendare, pentru că a creat un cont fictiv pe Facebook, folosind imaginile unei foste iubite și a dat publicității fotografii indecente cu aceasta, susținând, în numele ei, că este dispusă să facă sex pe bani cu diferiți afaceriști.

În momentul în care a descoperit că Oliver Robert Nohai se folosește de numele ei și de imaginile cu ea goală, tânăra a depus plângere la DIICOT, iar procurorii l-au dat pe infractor pe mâna judecătorilor.

 
 
Close
Close
Închide