MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 20:02 , de Valentina Postelnicu

PSD va lansa un apel către toate forțele politice din România, la Congres, pentru asumarea unui proiect de țară pe termen lung

Distribuie

PSD va lansa un apel către toate forțele politice din România, pentru asumarea unui proiect de țară pe termen lung. Anunțul a fost făcut, miercuri, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD, de către președintele PSD Vrancea, Marian Oprişan.

'La acest Congres vreau să lansăm un apel către toate forţele politice din România, către toate organizaţiile neguvernamentale, către toate structurile, şi din Opoziţie, şi de la putere, către cetăţenii României, pentru că este necesar să prezentăm un proiect de ţară pe termen lung. Şi pe termen lung înseamnă 25 de ani. Adică vom prezenta ţării un proiect în care pe fiecare domeniu de activitate vom stabili care sunt priorităţile nţionale şi după ce vom stabili pe fiecare priorităţile naţionale şi de ce au nevoie românii în următorii 25 de ani, vrem să supunem dezbaterii publice această ofertă în aşa fel încât ulterior să o transformăm într-o lege', a spus Oprișan.

Președintele PSD Vrancea a precizat că acesta este un motiv pentru care toate Guvernele ţării în următorii 25 de ani trebuie să respecte interesele stabilite de români.

Întrebat dacă este nevoie de reconfirmare pentru Dragnea, Oprișan a spus: 'Dragnea a fost ales de membri partidului, statutar nu e nevoie de o confirmare. Confirmările se fac la final de mandat'.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Asta e LIBERTATEA. Un gest mic, pentru o rușine mare. Scrisoare către Ţara Soarelui Răsare

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii