Inspectoratul Școlar Iași a fost chiar în februarie la școală, dar nu a văzut vreo problemă. Iar viceprimarul din comuna Brăiești a trecut și el pe la școală la deschiderea ei, dar nu a văzut niciun pericol.

Ce NU au facut mai exact instituțiile statului pe libertatea.ro.

Noua carte a lui Iohannis

Președintele Klaus Iohannis si-a lansat săptămana trecuta a 3-a carte, „EU.RO”, în care a intenționat să vorbească despre Uniunea Europeană pe înțelesul românilor.

Am citit-o si noi. Ștefan Pană, jurnalist Libertatea, a vorbit despre ea.

“Oamenii nu îmbrăţişează imediat schimbarea. La început, sunt foarte reticenţi. Oamenii, de regulă, sunt foarte reticenţi la schimbare”

”Aceasta e piaţa unică digitală: toată lumea îşi deschide piaţa digitală naţională către toţi ceilalţi. Acest lucru s-a reglementat recent, iar rezultatul ar trebui să fie o deschidere a pieţei”

”Avem un parc auto naţional foarte învechit. Asta nu înseamnă că maşina fiecărui cetăţean este foarte învechită, ci că aşa arată media valorică”

”Educaţia nu este destinată numai copiilor şi tinerilor. Educaţia este destinată tuturor categoriilor sociale şi tuturor categoriile de vârstă”

”Se accentuează diferenţele dintre cei mai puţin educaţi şi cei mai educaţi. Nu este nouă o asemenea ruptură. Este doar o accelerare a unei forfecări deja existente: foarfeca se deschide mai mult”

România a ratat calificarea în finala Fed Cup

Caroline Garcia şi Kristina Mladenovic au câştigat meciul de dublu în faţa Simonei Halep şi a Monicăi Niculescu.

Monica Niculescu și Irina Begu i-au adresat scuze Simonei Halep, i-au mulțumit pentru dăruire și au plâns la conferința de presă.

România va rămâne în Grupa Mondială I şi va juca anul viitor direct în sferturile de finală. Franţa va evolua, în deplasare, în noiembrie, în finala Fed Cup, cu Australia, care a învins Belarusul.

Vladimir Zelenski a câștigat alegerile în Ucraina

Turul al doilea al alegerilor prezidențiale în Ucraina, iar exit-poll-urile îl dau câștigător detașat, și deci noul președinte al Ucrainei pe Vladimir Zelenski.

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE
Recomandări

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE

Este un comediant de 41 de ani, fără experiență politică și care joacă într-un serial de televiziune rolul unui profesor ce ajunge din întâmplare președinte al țării. A ajuns milionar datorită succesului serialului și al show-urilor de comedie.

În timpul campaniei electorale Zelenski a anunțat că Ucraina va continua să aspire la aderarea la UE și NATO. Potrivit Reuters, în umbra sa ar fi oligarhul auto-exilat Igor Kolomoiski, patronul echipei de fotbal Dnipro și al televiziunii care difuzează serialul care l-a făcut celebru pe actor.

Tragedie de proporții uriașe în Sri Lanka

290 de morți și cel puțin 500 de răniți: este noul bilanț tragic al atacurilor din Sri Lanka, în urma exploziilor care au vizat 5 hoteluri și 3 biserici catolice. Mai mulți cetățeni străini se află printre victimele atacurilor de duminică.

Potrivit autorităților locale, 24 de suspecți au fost arestați până acum. Serviciile de securitate „aveau cunoștință” de posibile atacuri, dar nu s-au luat măsuri referitoare la aceste informații.

„Trebuie să analizăm de ce nu au fost luate măsurile de precauție adecvate și nici eu și nici miniștrii nu am fost informați”, spune premierul.

Toate informațiile pe libertatea.ro.

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul
GSP.RO

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții