Mergi direct la conținut »
VIDEO | Româncele au plâns după semifinala cu Franța din Fed Cup: ”Îi mulțumim Simonei pentru dăruire”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > VIDEO | Româncele au plâns după semifinala cu Franța din Fed Cup: ”Îi mulțumim Simonei pentru dăruire”

VIDEO | Româncele au plâns după semifinala cu Franța din Fed Cup: ”Îi mulțumim Simonei pentru dăruire”

Irina Begu și Monica Niculescu au plâns după semifinala de Fed Cup pierdută în fața Franței. Cele două jucătoare i-au mulțumit Simonei Halep pentru tot ce a făcut și Begu se învinovățește pe sine pentru pierderea calificării.

„Îmi pare rău. Au fost doar câteva puncte diferenţe. Acele puncte le-am luat noi la Ostrava, acum nu am mai putut. Eu m-am simţit bine în teren, am simţit că nivelul meu a crescut în setul 3. Îi mulţumesc Simonei pentru ce a făcut, a luptat cu sufletul, era obosită, dar şi-a dorit foarte mult. Suporterii au fost extraordinari, am încercat să mă încarc cu energia lor cât am putut. Îmi pare rău, sunt dezamăgită şi nu pot sa zic decât că se poate. Adică ne dorim să câştigăm acea cupă şi nu o să ne dăm bătuţi.

Am fost foarte aproape. Nu vă daţi seama cât de aproape, şi îmi pare rău că nu s-a putut. Îmi pare rău că nu am putut mai mult. Nu am ajutat-o pe Simona mai mult. Nu au mai fost mingile alea ca la Ostrava să mă arunc, poate avut şi ele, au dat foarte multe tuşe. Mi-a sărit de două-trei ori rău. Ce să zic? E zgură şi a sărit rău de multe ori. Asta e, ce să zic. Mulţumim suporterilor. Au fost extraordinari weekend-ul ăsta. Cred că nu mai au voce. Le mulţumim. Şi Simonei şi echipei, au crezut în noi…”, avea să declare Monica Niculescu, potrivit reporterilor GSP.

Irina Begu nu și-a putut stăpâni lacrimile: ”În momentul de faţă sunt foarte dezamăgită că nu mi-am putut ajuta echipa. Era un punct pe care trebuia sa îl iau. Ce putem spune? Doar că îi mulţumim Simonei în primul rând pentru dăruirea ei”.

„A fost un vis frumos pentru noi, nu s-a terminat, am avut o semifinală cu Franţa, un eveniment cum eu nu am trăit încă. Le mulţumesc fetelor pentru cum s-au dăruit. Nu avem ce să facem decât să ne încărcăm bateriile, eu mă rog pentru fete să avem un sezon bun şi să o luăm de la capăt la anul”, a spus și căpitanul-nejucător Florin Segărceanu.

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ
Recomandări

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ

 

România a ratat în setul decisiv al meciului 5 calificarea în finala Fed Cup, pierzând semifinala contra Franţei, scor 2-3. S-a jucat în deplasare, la Rouen, pe zgură.

România n-a câștigat niciodată trofeul care recompensează ”naționalele” de tenis. Din păcate, România n-are racheta a doua, fiind nevoită să se bazeze, la simplu, doar pe punctele făcute de liderul Simona Halep și pe prestația echipei de dublu.

Foto: Raed Krishan/GSP


Citește și: Pe urmele tatălui. Leo Iorga jr s-a lansat ca solist, în timp ce Leo Iorga senior e la tratament în Germania


 

Close
Închide
  Close