De Andreea Romaniuc Archip,

După Laura Bretan, care s-a remarcat la concursul de talente din SUA, o altă româncă ne face mândri peste hotare. Este vorba de Eva Jumătate, fetița în vârstă de 11 ani care i-a cucerit pe suedezi.

Eva Jumătate a fost prezentă, în studioul Libertatea, și ne-a povestit despre experiența de la concursul de talente din Suedia, dar și despre rolul principal pe care l-a obținut în musicalul „Matilda”, deși la casting au participat peste 550 de copii.

Eva a ajuns direct în finala concursului de talente, după ce a interpretat melodia „Never Enough”, din filmul „The Greatest Showman”.

Unul dintre jurați, cântăreața Bianca Wahlgren Ingrosso, care a început să plângă în timpul show-ului, i-a acordat acesteia „Golden Buzzer”.

Eva Jumătate este fiica a doi români – Raluca și Sorin – care au plecat în urmă cu 11 ani în Suedia. Raluca, mama fetei, a fost cardiolog rezident la Spitalul Floreasca din București și, în prezent, conduce o clinică medicală la Spitalul Universitar Skane, în timp ce Sorin este medic ortoped la Spitalul Kristianstad.


Citește și:

EXCLUSIV / Libertatea a găsit-o pe fetița româncă a cărei voce a impresionat Suedia. Părinții au învățat-o limba maternă: „Când visez, visez românește”

Veste excelentă pentru Eva, după finala de la „Suedezii au talent”! A primit 5 reprezentații în musicalul „Matilda”, la Opera din Malmo

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă