Mergi direct la conținut »
VIDEO  | Adriana Nedelea LA FIX | Ultimele ore în libertate ale lui Liviu Dragnea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

VIDEO | Adriana Nedelea LA FIX | Ultimele ore în libertate ale lui Liviu Dragnea

Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea după condamnarea de 3 ani si 6 luni? Ce se întâmplă cu PSD? Reporterii Liberatatea oferă toate informațiile, la Adriana Nedelea LA FIX.

Liderul PSD va merge la închisoare! Instanța Supremă l-a condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive, pentru instigare la abuz în serviciu. Despre acest subiect, discutăm pe larg la Adriana Nedelea LA FIX.

Reporterul Răzvan Luțac a fost în sala de judecată în momentul în care a fost anunțată sentința și ne oferă detalii decizia judecătorilor.

Totodată, reporterul Valentina Postelnicu ne spune ce se întâmplă acum în PSD, în timp ce Radu Țuțulan se află în fața casei lui Liviu Dragnea, unde este forfotă mare. Șeful PSD urmează să fie transferat la Penitenciarul Rahova.


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.

Close
Închide
  Close