Oamenii care se vor înscrie în programul derulat de Go Topeka, „Choose Topeka” („Alege Topeka”), vor primi un ajutor de până la 10.000 de dolari – dacă închiriază o casă în oraș, și unu de până la 15.000 de dolari – dacă achiziționează sau reabilitează o casă din Topeka.

„Programul a fost creat cu intenția de a investi în angajați pentru a trăi și a lucra aici, astfel încât să putem încuraja crearea unei comunități”, a declarat Barbara Stapleton, vicepreședinte a organizației GO Topeka, printr-un comunicat, potrivit CNN.

Potrivit organizației, fondurile sunt disponibile pentru 40 până la 60 de noi rezidenți.

„Costurile echivalente mutării într-un apartament cu unu sau două dormitoare pot varia de la 4.000 de dolari, până la 7.000 de dolari, iar pentru o casă cu trei sau patru dormitoare, variază de la 10.000 de dolari, până la 16.000 de dolari, în funcție de distanță și locație”, se mai arată în comunicatul GO Topeka.

Topeka este capitala statului american Kansas și reședința județului Shawnee. [1] Se află de-a lungul râului Kansas, în partea centrală a județului Shawnee, în nord-estul Kansas, în Statele Unite Centrale. În urma recensământului din 2010, populația orașului era de 127.473

Citeşte şi:

Un tânăr de 23 de ani vrea să dea lovitura în agroturism. Îi cazează pe turiști în butoaie de lemn: „M-am gândit să fac ceva unic în România”

Cum arată acum celebrii hoți din filmul „Singur acasă”. Transformarea e radicală!

7 motive să alegi Thailanda. E țara cea mai potrivită pentru cei care decid să meargă în premieră într-o vacanță exotică în Asia

Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
PARTENERI - GSP.RO
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
HOROSCOP
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
RECOMANDĂRI