De Cristian Anton,

Decizia va fi luată vineri de Consiliul local din Wolfsberg, potrivit oficialităţii locale Barbara Koller.

Se discută de ceva timp despre asta. S-a crezut că moartea lui Hitler a pus capăt acestui subiect, dar există opinii diferite despre asta.

Barbara Koller, consilier local:

Hitler primit în 1932 cetăţenia onorifică din partea municipalităţii Reisberg, care în prezent aparţine de Wolfsberg.

Retragerea titlului este al patrulea punct de pe ordinea de zi a ședinței consiliului local din Wolfsberg, informează meinbezirk.at.

Subiect ambiguu

”Subiectul este unul ambiguu, din moment ce localitatea Reisberg, care i-a acordat cetățenia de onoare lui Hitler, nu mai există, situație în care este discutabil dacă această distincție mai este valabilă.

După ședința consiliului municipal de pe 20 decembrie, Adolf Hitler nu va mai fi în mod oficial cetățean de onoare în Wolfsberg”, a punctat sursa citată.

Citeşte şi:

Mărturia unei asistente despre Revoluția din Timișoara: „La camera primiri urgențe din spital, sângele îți intra în pantofi, se spăla pardoseala încontinuu”

Bolnavii din spitalul Eforie Sud acuză: ”Dezinfecția și dezinsecția s-au făcut cu pacienții în paturi! Medicul-șef ne-a spus să stăm liniștiți, că nu ne intoxicăm ca la Timișoara”

Donald J. Trump a devenit al treilea președinte american din istorie pus sub acuzare. Ce urmează pentru liderul de la Casa Albă