MENIU CAUTĂ
14 Noi. 2018 11:38

(P) Brandul care a cucerit publicul feminin – Mathilde și ale sale colecții inspirate

Distribuie

Deși toamna pare să se coreleze mai degrabă cu fuste lungi, jeanși și haine groase, nu se pune problema să renunți la articolele tale vestimentare favorite. Rochiile sunt mereu o alegere bună, dar au nevoie desigur de o adaptare de concept, croi și design. În acest sezon nu te feri să porți rochii din tricot, broderii, vâscoză și imprimeuri florale. Pentru doritoare, Mathilde are o vastă colecție în acest sens.

Brandul a cucerit publicul feminin încă de la apariția sa. Venea cu o viziune nouă, cu o abordare aparte, iar ceea ce aducea în prim plan nu se regăsea în tiparele convenționale. O simplă privire asupra colecțiilor regăsite aici te vor convinge de același lucru. Sunt așadar articole vestimentare atipice, de  la rochii elegante la trench-uri originale, ce îmbină armonios unele trenduri cu stiluri de actualitate.

Rochiile Mathilde

Desigur că orice femeie are în garderoba sa rochii, acestea fiind clar alegerea numărul unu pentru ținuta feminină. O idee clasică, nu-i așa? Însă ce faci pentru a ieși în evidență, ce faci pentru ca ceea ce porți să nu se regăsească în imaginea altor femei? Optezi pentru extravaganță, dacă asta te caracterizează sau mizezi pe stilurile de la www.mathilde.ro.

În lista opțiunilor curente Mathilde include foarte mult tricot. Acesta este deopotrivă confortabil, oferă relaxare, mișcări ample. Mulat pe corp, acesta va scoate în evidență silueta. Un croi de acest gen, lejer, cu buzunare laterale și mâneci lungi sunt o propunere pentru rochiile casual. Broderia, în special de motive florale, dungile, buzunarele dispuse central, deci elemente neașteptate sunt o definiție a unor tipuri de rochii.

Pentru cele care își doresc mai degrabă eleganţă clasică Mathilde propune jerseul cu broderie de asemenea, un verde intens.

Tricotajele

Sunt printre primele alegeri în materie de articole vestimentare de sezon. Le adori pentru că îți oferă confortul termic dorit. Iar dacă mizezi pe acestea să fie și nota finală a ținutei tale, atunci trebuie să fie ceva de bun gust. La Mathilde tricotajele surprind cu lungimi diferite, asimetrii și decorațiuni perfecte pentru  gusturi moderne – tivul cu ciucuri, combinațiile de culori, florile deja element vedetă în colecțiile Mathilde.

În variantele scurte cardiganele regăsite aici au mâneci supradimensionate, iar combinația între lână și detalii de genul cordonului satinat din talie sunt un punct în plus de a scoate în evidență ineditul acestor ținute.

Trench-uri

Pot fi ele omise mai ales în sezonul de toamnă? Nicidecum. Pentru marea majoritate a femeilor trench-urile trebuie să fie versatile, deci potrivite pentru orice și-ar dori să poarte. Mathilde nu dezamăgește nici la acest capitol. Chic, moderne, trench-urile oferă posibilități de styling nenumărate. Poți fi o apariție urbană veritabilă, cu un trench din fâş, practic, poți fi o apariţie răvăşitoare cu cel în tipar A, cu buline și într-un ton vesel de albastru.

Tafta impermeabilă, cu print în carouri este o altă apariție în această colecție. Croiul în cloș face ca un astfel de trench să fie preferat de orice reprezentantă feminină. Nici cromatic nu se poate spune că este mai prejos, iar mărimile necesare se găsesc fără probleme.

Alte oferte

Fuste, pantaloni, accesorii sunt alte colecții de amintit. Bluzele sunt o fantezie, de culoare și stil, iar remarcabil este aici cum se îmbină ideile și creativitatea. Vei descoperi spre exemplu că pielea ecologică și tulle-ul fac echipă bună, că mânecile largi sunt deosebite, că pelerinele sau pardesiul din fâş sau catifea sunt de senzație.

Un material vedetă al ultimei colecții de la Mathilde plasează catifeaua pe un piedestal. Vei găsi variante inedite de ținute realizate din aceasta, în note nonconformiste, după cum brandul deja ne-a obișnuit. Altfel spus o rochie parte peste parte nu se rezumă la acest tipar clasic, ci completează cu asimetria la lungime, iar catifeaua, nobilă și rafinată, se poate combina cu poplinul foarte bine.

Există atât de multe variante prin care te poți exprima și emana concepte de viață, preferințe. Însă prin vestimentație faci și un manifest al culorilor, demonstrezi bun gust și te definești fix cum îți dorești și simți. Hainele joacă un rol important și sunt alese în consecință. Cel puțin așa ar trebui. Iată că Mathilde te provoacă la altfel de alegeri, aducând mixuri inedite, creații originale.

Comentarii