MENIU CAUTĂ
06 Noi. 2017 14:54

(P) Conduraru Grup: 15 ani de excelență în domeniul termo și hidroizolațiilor!

Distribuie

Fie că vorbim despre construirea unui imobil nou sau despre modernizarea acestuia, specialiștii de la Conduraru Grup Construct te ajută nu numai să-ți protejezi investiția, ci și garantează pentru acest lucru. Societatea execută de peste 15 ani lucrări de termoizolații, hidroizolații și impermeabilizări pentru fundații, terase necirculabile, inversate, circulabile și cu vegetație, parcări subterane și supraterane, bazine, piscine, hale industriale, blocuri etc., folosind exclusiv materiale premium, atât în construcții civile, cât și în cele industriale.

Liderul din piața autohtonă a acestei nișe s-a făcut remarcat prin calitatea lucrărilor lăsate în urmă de-a lungul ultimului deceniu, perioadă în care a primit feedback pozitiv din partea unor beneficiari precum: Lidl, Fan Courier, Mega Image, UTI, Pirelli România, Aeroportul Băneasa, Eximbank, Badsi Nissan, Complexul Sportiv Dinamo București și așa mai departe.

Experții în hidro și termoizolații de la Conduraru Grup operează numai după standardele de calitate și management ISO 9001:2008 și 14001:2005, aplicând hidroizolații cu membrane bituminoase (care sunt recomandate de către majoritatea firmelor din industrie la nivel continental) sau hidroizolații cu membrane PVC de la producători de top din Europa de Vest, precum Bauder (Germania) sau Soprema (Franța).

Conduraru Grup vă stă la dispoziție cu soluția cea mai bună pentru acoperișuri și terase. Este important ca beneficiarul să se hotărască asupra unui anumit tip de proiect pentru ca acesta să fie dus la bun sfârșit în condiții optime. În cazul în care totuși există o astfel de indecizie, aplicatorul autorizat îi sfătuiește pe beneficiari să opteze pentru o terasă circulabilă, la care se poate adăuga ulterior și câteva straturi de pământ, pe care se pot planta flori, gazon, arbuști etc.

Hidroizolația nu se limitează însă la acoperișuri. Hidroizolații Conduraru pun mare accent pe protejarea fundațiilor și a pereților. Fie că este vorba despre construirea unei case sau a unui bloc, acest aspect trebuie luat în calcul încă de la început, întrucât o fundație nu mai poate fi izolată odată ce imobilul a fost ridicat. Rețineți că investiția inițială vă ajută să prelungiți viața și valoarea imobilului!

Indiferent de tipul de construcție pentru care ai nevoie de hidroizolații, termoizolații sau impermeabilizări, puteți apela cu încredere la reprezentații Hidroizolații Conduraru, care sunt prezenți cu sediul central în București, însă își desfășoară activitatea în toată țara.

 

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL

Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro

Str. Ulieșului, nr. 15, Sector 2, Bucureşti

0721.724.104 / 0756.724.104 / 021.410.4400

[email protected] / [email protected]

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Youtube Spot publicitar – Casă, Construcție și Design

Comentarii