MENIU CAUTĂ

(P) Idei de cadouri pentru tați: Ce surpriză să-i faci tatălui tău de ziua lui

Distribuie

Ziua de naștere a tatălui tău este extrem de importantă pentru tine, dar nu știi ce surpriză să-i faci anul acesta și mai ai doar o săptămână la dispoziție ca să găsești ceva special? Urmează sfaturile de mai jos și îți promitem că o să-i dăruiești ceva nemaipomenit!

Inspiră-te online

Un lucru foarte înțelept pe care ai putea să-l faci ar fi să accesezi website-ul unui magazin online specializat pe comercializarea de cadouri pentru bărbați (găsești aici idei de cadouri pentru tați). Într-un magazin online de cadouri vei putea alege, pentru tatăl tău, de la un ceas de firmă sau o pereche de butoni, până la un puzzle mecanic sau o mașină cu telecomandă.

Oferă-i ceva ce nu poți cumpăra

Dacă varianta unui obiect nu te încânta prea tare, atunci poate că ar fi bine să-i oferi ceva nu poți cumpăra: timp. Timpul este, fără îndoială, cel mai frumos cadou posibil. Prin urmare, propune-ți ca să-ți iei liber de la serviciu când va fi aniversarea tatălui tău, astfel încât să petreci toată ziua alături de el. Faceți un grătar, mergeți la pescuit, plimbați-vă prin parc, vizionați un film sau vizitați o galerie de artă. Oricare dintre variantele menționate anterior este excelentă, atâta vreme cât veți fi împreună și vă veți bucura de fiecare secundă. Nu-i sugera tatălui tău ce să faceți în orele pe care o să le stați împreună, ci lasă-l pe el să aleagă.

Îndeplinește-i un vis

În cazul în care dispui de un buget generos, un alt sfat pe care îl avem pentru tine este să-l ajuți pe tatăl să-și îndeplinească un vis. Adică să traiască o experiență o experiență minunată! Ce vis ar putea să aibă tatăl tău? De exemplu, să zboare cu parașuta. Sau să conducă o mașină care valorează câteva sute de mii de euro. Ori să meargă într-o excursie într-o destinație exotică, precum India, Japonia sau Peru.

Poți să-i oferi tatălui tău și niște experiențe mai ieftine, atâta vreme cât se numără printre dorințele sale neîndeplinite. Iată câteva exemple de astfel de experiențe: un curs de gătit, un set de lecții de dans și niște ședințe de escaladă.

Respectă o promisiune pe care i-ai făcut-o

Profită de ziua lui de naștere ca să respecți o primisiune pe care i-ai făcut-o acum mai mult timp, dar pe care nu ai apucat, încă, să o îndeplinești. I-ai promis că o să-i aranjezi lucrurile din magazie sau că o să-i cureți acvariul foarte mare din livingul casei sale?

Comentarii