MENIU CAUTĂ
16 Oct. 2017 09:22

(P) Reduceri de până la 50% la mobila Lem’s. Acum ai unde să îți pui pantofii prețioși

Distribuie

Ştim că vii seara de la birou, iar tot ce-ţi doreşti este să scapi de tocuri şi să te arunci pe canapea în faţa televizorului. Lem’s îţi vine acum în ajutor nu doar cu o canapea pentru living la super preţ, ci şi cu mobilierul pentru hol. Ce poate fi mai relaxant decât să arunci, la propriu, încălţămintea în pantofar şi trenciul în dressingul de lângă uşa de la intrare, după o zi extenuantă la muncă?

Chit că îţi doreşti un dressing deschis la culoare, cu oglindă ca să-ţi poţi vedea întregul outfit înainte să ieşi din casă sau un pantofar spaţios pentru întreaga ta colecţie de pantofi, poţi alege dintr-o gamă largă de modele create special pentru nevoile fiecăreia.

Lems îţi oferă şansa să achiziţionezi mobila românescă potrivită holului tău şi nevoilor tale la preţuri avantajoase propunându-ţi trei game de mobilier: Domino, Xtend şi Zeppelin.

1. Domino – Mergi direct la ţintă!

Colecţia Domino este recunoscută prin culoarea wenge sau cappuccino a mobilei şi a mânerelor mari şi pătrate. El este format din garderobă cu oglindă, kit cu placă de cuier şi pantofar. Toate se pot combina după preferinţe şi dimensiunile dorite. Întreaga colecţie o puteţi găsi aici.

2.

2. Xtend – Alege eficienţa!

Mobilierul Lems pentru hol, Xtend, se face remarcat prin liniile fine ale modelului clasic de mobilă din PAL. Setul este compus din garderobă, minicomodă sau comodă, pantofar, placă de cuier şi oglindă. El se regăseşte în nuanţe de wenge, maro deschis, galben, crem şi violet cu mânere fine verticale. Şi acestea se pot combina în funcţie de preferinţe. Întreaga gamă o poţi vedea aici.

3. Zeppelin – Creat pentru tine!

Gama Zeppelin este gama PREMIUM de mobilier pentru holuri, de la Lems. Detaliile fine şi culorile, fac din această mobilă românească să te ducă cu gândul la modernul şi neobositul New York. Gândeşte-te cum ar fi să ai apartament în România, iar într-o seară ploioasă, când ajungi acasă, să te întâmpine acest model de mobilă pe holul de la intrare… Te-ai simţi ca Sarah Jessica Parker în luxosul ei apartament din Manhattan, nu?

Acum poţi începe să-i dai viaţă visului tău american chiar  la tine acasă. Holul Zeppelin compus din garderobă, pantofar, comodă, băncuţă cu uşă şi rafturi, împreună cu diferetele modele de corpuri suspendate, poliţe şi oglinzi pot face parte din holul tău la preţuri mult mai mici. Intră aici să vezi întreaga gamă Zeppelin şi culorile care ţi se potrivesc cel mai bine.

Lems te aşteaptă în magazinele sale din ţară pentru a descoperi ce mobilă se potriveşte cel mai bine colecţiei tale de pantofi. Profită de reducerile de până la 50% din această toamnă, la toată mobila românească, iar pantofii tăi nu vor răci la iarnă.

Comentarii