MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 20:29

FOTO | Pasiunea ciudată pe care a dezvoltat-o o femeie, după ce a aflat că are mai multe tumori la sâni. Ea susține că o ”întinerește”

Distribuie

O profesoară de la o universitate din Ontario, Canada, a devenit raw-vegan și a început să se costumeze în sirenă, după ce a aflat că are mai multe tumori la sâni. Ea susține că aceste obiceriuri o ”întineresc” și că este foarte fericită.

Lisa, în vârstă de 37 de ani, folosește porecla ”Sirena Raw Vegan” și susține că a decis să se transforme într-o sirenă după ce, în aprilie 2013, doctorii au descoperit mai multe tumori în sânii ei. Între timp, ea s-a vindecat.

Ea susține că de când a început să mănânce numai legume crude a început să se simtă mult mai energică, ceea ce i-a permis să dezvolte o nouă pasiune: să se îmbrace în sirenă și să înoate pentru multe ore la rând, scrie Daily Mail.

”Faptul că am decis să adopt un stil de viață vegan mi-a schimbat viața drastic pentru că am mult mai multă energie. Simt că procesul de îmbătrânire se inversează și întineresc. Înainte, mâncam pizza, chipsuri, pui, dulciuri și beam bere, dar acum îmi încep ziua cu un suc natural din fructe”, spune ea.

Înainte să se ducă la piscină, unde se costumează în sirenă, ea își pune în geantă 10 morcovi. Apoi înoată câteva ore bune costumată.

”Merg să înot în piscine, să fac exerciții subacvatice. Mai merg costumată și pe plajele publice și în lacuri. În timpul iernii, merg în Florida și înot și încerc să mănânc fructe sub apă”, a mai declarat tânăra potrivit Daily Mail.

Lisa mai este susținută de iubitul ei, care o ajută să iasă din apă atunci când costumul nu o ajută și o împinge în mare de fiecare dată.


CITEȘTE ȘI: Decizia Primăriei Sectorului 5 după articolele din Libertatea: scoate gazonul dintre șinele de tramvai ca să îl monteze din nou!


FOTO: NORTH FOTO

Citește mai multe despre Canada, raw vegan și sirena pe Libertatea.

Comentarii