De Iulia Marin,

Angelica Crăciunaș patronează, în acte, firma Antramicons SRL, o firmă de construcții care a reușit, anul trecut, să obțină un contract în valoare de aproximativ 1.700.000 de euro cu Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Administratorul firmei: Nu știu despre ce e vorba

Conform anunțului de pe SEAP, contractul vizează amenajarea Laboratorului de Medicină Nucleară din cadrul spitalului.

Contactată de Libertatea, Crăciunaș a răspuns că nu are nicio legătură cu acest contract și că figurează doar în actele firmei. În realitate, ea are în grijă Pensiunea Casa Angelica din Câmpulung Moldovenesc. 

Reporter: Cum ați ajuns să câștigați acest contract pentru amenajarea Laboratorului de Medicină Nucleară din Spitalul Județean Suceava? 

Angelica Crăciunaș: Oh, nu, dar noi facem doar… Nu am făcut noi laboratorul ăsta. 

Reporter: Am în față anunțul de pe SEAP potrivit căruia firma dumneavoastră a câștigat licitația. 

Angelica Crăciunaș: Nu, nu, altă firmă a câștigat. 

Reporter: Pe SEAP scrie că dumneavoastră ați câștigat. 

Angelica Crăciunaș: Da, dar nu știu despre ce este vorba. 

Reporter: Figurați în acte drept asociat unic și administrator al acestei firme. 

Afaceri păguboase. Cum a pierdut România 4 miliarde de euro
Recomandări
Afaceri păguboase. Cum a pierdut România 4 miliarde de euro
 

Angelica Crăciunaș: Da, sunt administrator, dar nu mă ocup eu. Eu mă ocup mai mult de pensiune… Vă dau numărul celui care se ocupă, Mugurel Munteanu. 

Munteanu: “Sunteți niște nesimțiți! M*ie!”

Contactat de Libertatea, Mugurel Munteanu, bărbatul indicat de Angelica Crăciunaș drept patron al firmei, a reacționat virulent. 

“Sunteți niște nesimțiți. Rețineți bine ce vă spun. Investigați bine, după care o să vedem. S-a depus o ofertă, dar nu am câștigat-o, da? Hai, la revedere!”

La insistențele Libertatea de a încerca să înțelegem cine se ocupă, de fapt, de această firmă și ce s-a petrecut cu contractul, Munteanu a înjurat și a închis telefonul. 

“Înțelegeți o m*ie. M*ie!”, a spus bărbatul.

Ce spune anunțul de pe SEAP 

Conform anunțului de pe SEAP, contractul încheiat între firma patronată de Angelica Crăciunaș și Spitalul Județean Suceava are drept obiect amenajarea Laboratorului de Medicină Nucleară din cadrul unității sanitare. 

VIDEO Klaus Iohannis anunţă redeschiderea teraselor şi a plajelor, de la 1 iunie. Ieşirea din localitate, fără declaraţie
Recomandări
VIDEO Klaus Iohannis anunţă redeschiderea teraselor şi a plajelor, de la 1 iunie. Ieşirea din localitate, fără declaraţie
 

Contractul s-a încheiat prin procedura simplificată la 21 octombrie 2019, iar valoarea acestuia se ridică la suma de 8.345.140 lei, adică aproximativ 1.700.000 de euro.

Firmă abonată la contracte cu statul

Firma Antramicons SRL a fost înființată în 2013 și are drept obiect de activitate lucrări de construcții pentru drumuri și autostrăzi. Sediul este în satul Pojorâta din județul Suceava. Asociat unic figurează Angelica Liliana Crăciunaș. Conform termene.ro, în 2019, firma a câștigat 10 contracte cu instituții ale statului, în valoare totală de 26.323.852 lei. Potrivit aceluiași portal, trei dintre aceste contracte au fost încheiate cu Spitalul Județean de Urgență din Suceava, din 2017 și până astăzi.


Citeşte şi:

Apel dureros al unui profesor pro-european din Roma: ”Dacă europenii nu vor arăta solidaritate, cred că Italia, încet dar sigur, va ieși din UE”

De ce e importantă raportarea teritorială: Suceava are mai mulți infectați decât 63 de țări de pe glob, luate împreună

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite