Nici cea de-a doua soție nu a știut ce se întâmplă în casa lor, până când a intentat divorțul, după opt ani de căsnicie și a făcut plângeri pentru posibile abuzuri sexuale. Anchetatorii au aflat pe cine ar fi abuzat sexual și când, judecătorii l-au arestat miercuri, 21 august.

Helen și Bogdan Drăghici s-au căsătorit în 2008 și, vreme de cinci ani, președintele asociației T.A.T.A. a jucat rolul de tată ideal, așa cum era descris de cele patru fete cu care a stat în casă, una cu soția lui din prima căsătorie, una cu cea de-a doua soție și două din prima căsătorie a lui Helen.

Bogdan Drăghici era jucăuș și prietenos cu fetele, se ocupa de creșterea și educația lor, le ducea la școală și la activitățile extrașcolare. Fetele învățau să cânte la pian, făceau sporturi de performanță, participau la concursuri și la olimpiade.

Drăghici își ținea fetele închise în casă și făceau teme

Tatăl ajunsese să impună în casă o atmosferă competitivă, situație care o nemulțumea pe Helen Drăghici, care îi reproșa că le dă prea multe teme și le ține prea mult timp închise în casă. Multe dintre conflictele dintre soții Drăghici porneau de la această competiție între fete.

Patru fete agresate sexual în 8 ani: 2 fiice, o nepoată, o prietenă a fetelor. Bogdan Drăghici organiza competiții între fete, lua câștigătoarele în deplasările lui și le abuza sexual
Bogdan Drăghici

Activitatea lui Bogdan Drăghici cu asociația T.A.T.A.  implica multe deplasări în țară, de una sau două zile, în care ținea să le implice și pe fete, pentru a arăta, spun surse din anchetă, că este familist. În unele deplasări, rămânea să doarmă cu fetele în casele taților pe care îi consilia pentru a obține custodia copiilor.

Timp de aproape 5 ani, Bogdan Drăghici a pozat în tatăl ideal și și-a convins fetele că au o relație de familie minunată.

În 2013, când Bogdan Drăghici a început să îți abuzeze sexual fiicele, fetele din prima căsătorie a lui Helen aveau 10 ani și, respectiv, 8 ani, fiica lui din prima căsătorie avea 9 ani, iar fata lor avea 4 ani. 

Comportamentul său deviant s-a manifestat însă și înainte de a ajunge să își abuzeze fiicele, în perioada 2008-2012.

Prima victimă: o nepoată pe care s-a oferit să o mediteze la matematică

Potrivit declarațiilor existente la dosar, fata avea 11 ani când Bogdan Drăghici s-a apropiat de ea, în 2008. Îi cumpăra dulciuri, haine, o ducea la fast-food-uri și îi dădea bani.

În acel an, la sfârșitul lunii iunie, Bogdan Drăghici s-a căsătorit cu Helen.

Patru fete agresate sexual în 8 ani: 2 fiice, o nepoată, o prietenă a fetelor. Bogdan Drăghici organiza competiții între fete, lua câștigătoarele în deplasările lui și le abuza sexual
Helen și Bogdan Drăghici

Abuzul sexual a început în vara lui 2008, într-o excursie în care au mers nepoata și fiica lui din prima căsătorie. Atunci a insistat să stea în cameră cu cele două fete și cu o prietenă a fiicei sale. Noaptea, când celelalte două fete dormeau, Drăghici s-a dus la nepoata lui. Aceasta a povestit că a sărutat-o pe față și a mângâiat-o, insistând în zona sânilor și motivând că vrea să o ajute să adoarmă.

Ulterior, el s-a oferit să o mediteze la matematică, când fata era în clasa a IV-a. Fata mergea pentru meditații la locuința lui Drăghici din București, unde, pe motiv că se joacă, o gâdila și o atingea în zone intime, se expunea gol în fața ei când ieșea de la duș și, uneori, se urca în pat peste ea și se freca de ea.

Abuzul sexual a încetat când fata avea 13-14 ani, acum aceasta fiind majoră.

A doua victimă: fata cea mare a lui Helen Drăghici

Abuzul sexual asupra acesteia a început în mai-iunie 2013, mai întâi în casa familiei, apoi și în delegațiile prin țară, unde o lua cu el, motivând că ea a avut cel mai bun rezultat la testele pe care el le dădea fetelor și deplasarea era recompensa ei, potrivit surselor apropiate anchetei.

În deplasări ajungeau de cele mai multe ori fiica cea mare a lui Helen Drăghici și fiica lui din prima căsătorie, pe care le numea ”secretarele” sau ”asistentele” lui și le făcea să creadă că le-a selectat în urma rezultatelor obținute de ele la teste.

Pe cealaltă fiică vitregă o ”pedepsea” și nu o lua în deplasări pentru că ea nu obținea rezultate bune la teste, iar fiica lui cu Helen era prea mică.

Patru fete agresate sexual în 8 ani: 2 fiice, o nepoată, o prietenă a fetelor. Bogdan Drăghici organiza competiții între fete, lua câștigătoarele în deplasările lui și le abuza sexual
Bogdan Drăghici

După o astfel de ”recompensă”, în 2013, au ajuns cele două fete într-o deplasare la Cluj. Atunci au rămas peste noapte la unul dintre tații pe care Drăghici îi consilia.

În acea noapte, Bogdan Drăghici și-a abuzat sexual fiica vitregă, pe care a luat-o din camera în care dormea în camera lui. După ce a încuiat ușa, a dezbrăcat-o complet, a pipăit-o pe tot corpul, timp în care îi spunea că așa este normal, că e tatăl ei și tatăl trebuie să cunoască fiecare părticică din corpul ei. Deși paralizată de groază, lipită de un perete, copila a fost obligată să atingă organul sexual al tatălui.

O abuzase și anterior, acasă, noaptea, dar acel moment a fost pentru fiica vitregă ”cea mai cruntă”, pentru că atunci și-a atins Drăghici organul sexual de corpul fetei și a pus-o să îl atingă în zona intima, susțin surse din anchetă.

Au urmat alte ”recompense”, pentru care l-a însoțit în deplasări la Iași, la Vâlcea, la Poiana Lacului. La fiecare deplasare a abuzat-o sexual.

În lipsa mamei, medic, care petrecea mult timp la spital, abuzul continua acasă, la început doar noaptea, apoi și ziua, uneori în camera părinților, alteori chiar în camera în care dormeau fetele.

Cele mai grave lucruri s-au întâmplat când mama ei era plecată în Germania cu tatăl lui Bogdan Drăghici, pentru o intervenție chirurgicală. Noaptea, o lua pe fată în camera lui și îi spunea că nimeni nu trebuie să afle ce se întâmplă. Atunci a și violat-o prima dată. A urmat un al doilea viol, chiar în camera fetei, apoi alte trei, la fostul lor apartament, transformat în birou de către Bogdan Drăghici.

Agresiunile sexuale au continuat până în iunie 2016, când Helen Drăghici a intentat divorțul și a plecat cu fiicele ei din locuința familiei.

A treia posibilă victimă: fiica lui Drăghici din prima căsătorie

Bogdan Drăghici a avut, potrivit martorilor care au depus declarații în anchetă, un comportament nepotrivit și față de fiica sa din prima căsătorie.

Fata cea mare a lui Helen le-a povestit anchetatorilor cum Bogdan Drăghici făcea duș cu ușa de la baie deschisă și își chema fiica din prima căsătorie să îi aducă prosopul, cerându-i chiar să se apropie de el și să i-l dea în mână. Ea a precizat că sora ei vitregă i-a spus că ”a văzut ceva ce nu voia să vadă”.

Același lucru făcea și cu fiica vitregă, același lucru făcuse și cu nepoata lui.

Surse din anchetă spun că președintele asociației T.A.T.A. avea și obiceiul să iasă în prosop de la duș și să se ”maimuțărească” în fața fetelor, iar în unele momente, își săruta pe gură fiica pe care o avea cu Helen.

A patra victimă: o prietenă a fiicelor sale, îngrozită după o excursie cu Drăghici

În depoziția dată în fața anchetatorilor, Helen Drăghici a descris, spun surse din anchetă, o altă scenă, petrecută într-o deplasare din 2017, la care au fost fiica lui din prima căsătorie, fiica lor și o prietenă a fetelor. Ea a spus că a fost sunată de mama fetei, imediat după excursia la Vâlcea.

Helen și Bogdan Drăghici erau atunci în divorț și nu mai locuiau împreună, iar fata lor, pentru a cărei custodie s-au luptat în instanță, se afla la vremea respectivă la tată, care îi interzicea total orice legătura cu mama.

Prietena care-i însoțise în excursie pe Draghici și pe cele două fiice a povestit acasă, îngrozită, cum bărbatul a umblat dezbrăcat prin cameră, în fața copiilor, cum a chemat-o pe ea la duș, să-i aducă un prosop, cum a atins-o în zonele intime și a sfătuit-o să nu fie pudică.

Mama adoptivă a fetei i-ar fi relatat toate acestea la telefon lui Helen Drăghici, pe care ar fi sfătuit-o să-și ia cât mai repede fetița din locuința tatălui și din preajma lui.

Citeşte şi:

Mărturii cutremurătoare ale fiicei lui Bogdan Drăghici. Tatăl își speria fata că el o să moară dacă nu-l lasă s-o atingă

Acuzații șocante: Președintele Asociației TATA ar fi violat mai multe fete. Declarația făcută de avocata soției sale

Fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici a povestit că a fost abuzată sexual, judecătorul a considerat că faptele sunt „suspiciuni lipsite de susținere”. Instanța a refuzat să audieze o altă presupusă victimă

Trecutul controversat al lui Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, acuzat că și-a violat fiica. Sindicalist la Vamă, secretar de stat la MI și șeful de cabinet al lui Băsescu

Gestul făcut de Messi chiar în timpul meciului. Antrenorul l-a scos imediat de pe teren
PARTENERI - GSP.RO
Gestul făcut de Messi chiar în timpul meciului. Antrenorul l-a scos imediat de pe teren
Carmen Tănase rupe tăcerea despre motivul pentru care refuză testarea și vaccinarea anti-Covid-19: „Niște minciuni care...
Playtech.ro
Carmen Tănase rupe tăcerea despre motivul pentru care refuză testarea și vaccinarea anti-Covid-19: „Niște minciuni care...
Tânără din Caracal, răpită de pe stradă. Luată cu forța și urcată în mașină, la Dobrosloveni, a fost salvată după o acțiune în forță a poliției
Observatornews.ro
Tânără din Caracal, răpită de pe stradă. Luată cu forța și urcată în mașină, la Dobrosloveni, a fost salvată după o acțiune în forță a poliției
Horoscop 21 septembrie 2021. Balanțele sunt motivate să facă tot ce trebuie pentru a schimba anumite aspecte ale vieții lor
HOROSCOP
Horoscop 21 septembrie 2021. Balanțele sunt motivate să facă tot ce trebuie pentru a schimba anumite aspecte ale vieții lor
UE vă oferă 100.000 de euro. Ce condiție trebuie să îndepliniți
Știrileprotv.ro
UE vă oferă 100.000 de euro. Ce condiție trebuie să îndepliniți
Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire despre vaccin
Telekomsport
Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire despre vaccin
Ce trebuie să știi despre programul Act for Good
PUBLICITATE
Ce trebuie să știi despre programul Act for Good