MENIU CAUTĂ

Patru oameni au murit și șapte au fost răniți după o serie de explozii în capitala Nepalului

Distribuie

Cel puțin patru oameni au murit și șapte au fost răniți după mai multe explozii care au avut loc în Kathmandu, capitala Nepalului. Prima explozie a avut loc în centrul orașului și a făcut o singură victimă.

La puțin timp, a avut loc o nouă explozie, într-o suburbie a orașului, în apropierea unei frizerii, a notat bbc.com. Trei dintre victime au murit la locul exploziilor, iar a patra la spital. O altă explozie a avut loc și în altă periferie a orașului, dar acolo n-a ucis pe nimeni. Cel puțin șapte oameni au ajuns la spital cu răni grave, în urma acestor explozii.

Poliția a anunțat că dispozitive explozive improvizate au fost folosite la toate cele trei explozii. 

Unul dintre anchetatori a spus că suspecți sunt membrii unui grup maoist, fiindcă la fața locului au fost descoperite pliante de-ale lor. Același grup este vinovat și pentru o altă explozie, provocată în luna februarie. 

„Am auzit un zgomot foarte puternic și m-am grăbit să plec, fiindcă zidurile unei clădiri din apropiere au fost grav avariate de suflul exploziei”, a dezvăluit Govinda Bhandari, 17 ani, martoră la incident.


„Au omorât oameni cu bună știință”! Cazul pacientei care s-a internat pentru o operație banală și a murit de pneumonie cauzată de Acinetobacter!

Citește mai multe despre Deces, explozii și Nepal pe Libertatea.

Comentarii