De Mihai Niculescu,

Curtea de Apel Iaşi a mai decis ca individul să achite daune morale de 11.000 de lei victimei, bani care vor ajunge la părinţi, fata fiind minoră. Ştefan Bosânceanu ar fi comis faptele de agresiune sexuală în anul 2013, pe când vizita frecvent familia din care face parte şi minora ce, la acel moment, avea doar 10 ani. Localitatea și identitatea victimei au fost protejate, potrivit publicației Ziarul de Iași.

În motivarea sentinței de condamnare apar atrocitățile comise de pensionar. Fatac, care acum are 17 ani a avut nevoie de consiliere psihologică.

„Profitând de amiciţia cu părinţii copilei, individul a chemat minora la el de mai multe ori „unde a sărutat-o pe gură cu limba, a mângâiat-o pe corp, pe sâni, uneori i-a pipăit şi organele genitale, altă dată chiar inculpatul a mers acasă la persoana vătămată, unde a sărutat-o pe gură“, au arătat judecătorii.

Este însă cu mult mai grav că părinții copilei au aflat ce făcea individul, dar nu au luat nici o măsură, bunica copilei insistând să meargă la Poliție.

De pildă, la un moment dat, individul s-ar fi îmbătat şi a sărutat-o cu forţa pe copilă, acesteia făcându-i-se rău şi vomitând. Copila a povestit părinţilor ce a păţit, însă aceştia nu au făcut nimic.

Citeşte şi:

Ce regie a pus la cale primarul din Târgoviște pentru Libertatea: stadionul cu expertiza falsă, umplut cu muncitori, de ochii presei

Ancheta Libertatea despre medicii plătiți de KRKA, preluată în presa slovenă: „Jurnaliștii români de investigație au arătat un amplu sistem de luare a mitei”

DIICOT nu elucidează misterul apelurilor telefonice primite de rudele celor două fete imediat după dispariţie

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează