Mergi direct la conținut »
Un pedofil columbian a abuzat sexual aproape 300 de copii. Cât timp va petrece în spatele gratiilor
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un pedofil columbian a abuzat sexual aproape 300 de copii. Cât timp va petrece în spatele gratiilor

Un pedofil columbian a abuzat sexual aproape 300 de copii. Cât timp va petrece în spatele gratiilor

Un pedofil columbian a fost condamnat la 60 de ani de închisoare, după ce a recunoscut că a abuzat sexual aproape 300 de copii, potrivit unei instanțe din orașul columbian Barranquilla.

De Dragoș Tănase,

Juan Carlos Sánchez Latorre, în vârstă de 30 de ani, a comis infracțiunile în anii 2007 și 2008, folosind pseudonimul Big Bad Wolf (Lupul cel mare și rău), sub care distribuia pe internet fotografii și videoclipuri cu abuzurile sale.

El a fost arestat în Venezuela, în 2018, după o urmărire care a durat cinci ani. În momentul reținerii, bărbatul având asupra sa o carte de identitate falsă, informează BBC.

În timpul procesului, Sánchez Latorre a pledat vinovat, recunoscând că a abuzat sexual 276 de băieți și fete. Procurorii au spus că a abordat victimele online și apoi le-a întâlnit în anumite centre comerciale, oferindu-le bani în schimbul contactului sexual.

Dacă acestea refuzau, de cele mai multe ori aceștia erau  agresați, potrivit procurorilor. Autoritățile cred că Sánchez Latorre a comis și alte abuzuri în Venezuela, înainte de a fi arestat, în cele din urmă, în orașul Maracaibo și extrădat în Columbia, în septembrie 2018.

Vecinii săi au spus că nu au bănuit niciodată că acesta  ar putea fi un pedofil periculos.

Află ce pedeapsă a primit un pedofil care a instalat o cameră de luat vederi la toaletă, ca să-i înregistreze pe copii!

FOTO – EPA


Citește și… EXCLUSIV/ Primul raport al Ministerului Sănătății în cazul falsului medic Matteo Politi. Minciunile clinicilor private ies la iveală!

 

Close
Închide
  Close