MENIU CAUTĂ
07 Aug. 2018 19:57

Pedofilul Eugen Stan și familiile copiilor agresați de acesta, pentru prima oară față în față

Distribuie

Pedofilul Eugen Stan și familiile copiilor agresați de acesta, pentru prima oară față în față. Părinţii copiilor abuzaţi de fostul poliţist din Capitală au stat astăzi faţă în faţă cu agresorul, pentru prima dată, în sala de judecată.

Întâlnirea a avut loc în cadrul primului termen al procesului în care Eugen Stan este acuzat de molestarea a 18 victime cu vârste între 5 şi 38 de ani.

Fostul polițist a fost extrem de calm în faţa lor şi a cerut să fie eliberat din arest, scrie Digi 24.

Fostul poliţist a fost prins după ce a agresat doi fraţi, o fetiţă în vârstă de cinci ani şi pe fratele ei de 9 ani în liftul blocului în care locuiau.

„Nu mă aşteptam să fie atât de calm, de liniştit, să aibă arest la domciliu. Nu mi se pare normal. El este un pericol public pentru copiii noştri şi nu ştiu poate îi trece să se răzbune', a declarat Florentina Sârbu, mama victimelor, conform unor surse ale Digi 24.

În declaraţiile date procurorilor, individul a spus că s-a învoit de la muncă in acea zi pentru a-şi rezolva probleme personale și i-a observat pe cei doi copii în timp ce îşi vizita un prieten.

„M-am uitat la fetiţă şi mi s-a părut că este simpatică, motiv pentru care m-am aplecat la nivelul ei, am întrebat-o dacă merge la şcoală sau la grădiniţă iar ea mi-a răspuns că merge la grădiniţă. Am început să o pup părinteşte pe frunte şi pe obraji pe fetiţă, după care l-am pupat şi pe băieţel pe obraz”, spune Eugen Stan.

Conform rechizitoriului, Eugen Stan a declarat că este posibil ca din greşeală să o fi pupat pe gură pe fetiţa de 5 ani.

De cealaltă parte, mama celor doi minori spune că şi acum copii sunt afectaţi, după opt luni de la abuz.

„I-a afectat, am închis şedinţele cu psihologul de dragul lor pentru că nu mai voiau să vorbească şi am zis că cea mai bună şedinţă este cea cu familia, să începem să reintrăm pe făgaşul normal', mai spune mama celor doi copii.

Eugen Stan a cerut instanţei să fie evaluat psihiatric.

Eugen Stan este acuzat că a comis în total 18 agresiuni sexuale cu minori şi nu numai. O femeie îl acuză că în anul 2016 a urmărit-o în scara blocului unde ar fi intenţionat să o agreseze sexual. Atunci poliţistul se afla în uniforma de serviciu, spun martorii care au intervenit în timp util.

Citește și:

Comentarii