MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Peste 500 de gospodării au rămas fără energie electrică în Vaslui 

Distribuie

Peste 500 de locuinţe din judeţul Vaslui au rămas fără energie electrică, vineri seara, după ce o reţea de alimentare a fost avariată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

„În urma fenomenelor meteo, în localităţile Chiţoc, Băceşti şi Dumeşti reţeaua de alimentare cu energie electrică a fost parţial avariată. Un număr de 521 de gospodării au rămas fără energie electrică. Angajaţii firmei de distribuţie a energiei electrice lucrează la remedierea problemelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, potrivit Agerpres.

Precipitaţiile abundente au provocat mai multe pagube în judeţul Vaslui. Ploile au adus numeroase aluviuni pe DE 581 în zona localităţilor Creţeşti şi Satul Nou, precum şi pe DN 2F în zona localităţilor Rediu şi Puşcaşi.

De asemenea, în municipiul Bârlad apa a intrat într-o casă, iar în municipiul Vaslui au fost inundate mai multe curţi din zona industrială, pompierii intervenind cu două autospeciale şi două motopompe.

Drumul European 581 şi DN 2F au fost curăţate cu ajutorul S.C. Drumuri Naţionale S.A. Bârlad.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a transmis bilanțul în urma ploilor torențiale care au afectat o bună parte din țară. În urma instabilității atmosferice și cantităților mari de apă căzute în ultimele ore, au fost înregistrate efecte în peste 40 localități din 20 județe, dar și în municipiul București.

Foto: 123rf.com


VIDEO | Un autobuz STB a fost inundat după ploile torențiale din Capitală 


 

Comentarii