Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un autobuz STB a fost inundat după ploile torențiale din Capitală 
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Un autobuz STB a fost inundat după ploile torențiale din Capitală 

VIDEO | Un autobuz STB a fost inundat după ploile torențiale din Capitală 

Un internaut a postat pe Facebook imagini dintr-un autobuz STB care a fost inundat de apă după ploaia torențială care a inundat Capitala vineri după-amiază. 

De Andreea Radu,

În imaginile publicate pe rețeaua de socializare se poate vedea cum apa care a inundat străzile din București a pătruns în autobuz.

Călătorii își țin picioarele ridicare în mijlocul de transport în încercarea de a nu se uda. „Doamne, Maica Domnului, așa ceva nu am văzut”, exclamă un pasager surprins de șiroiul de apă care curge prin autobuz.

Potrivit postării de pe Facebook, imaginile au fost surprinse vineri, în Zona Obor din București, în autobuzul 182.

Mai multe străzi din Capitală au fost inundate în urma ploii abundente care a căzut în ultima oră. Străzi inundate sunt în cartierul Colentina, zona Doamna Ghica, precum și în zona Pantelimon. Până la ora 19:30, în București a fost valabil un cod portocaliu de ploi torențiale.

În urma fenomenelor meteo, s-a intervenit în 106 cazuri în București (81 locuințe, 16 curți, 9 zone publice) și în 134 cazuri în jud. Ilfov (92 locuințe, 36 curți, 6 zone publice), potrivit ISUBIf.

Foto: Captură Video / Facebook


Apa Nova, despre inundațiile din zona Pantelimon: „O ploaie precum cea de vineri apare o dată la 100 de ani”


 

Close
Închide
  Close