MENIU CAUTĂ

Peter Ekstein Kovacs, desemnat Omul Anului de către homosexuali

Distribuie

3790-99923-2polcovacs.jpgPentru că a iniţiat o lege care permite căsătoria între indivizi care au acelaşi sex, senatorul UDMR, Peter Eckstein Kovacs, a fost răsplătit de comunitatea homosexualilor din România cu titlul de "Omul anului".

Distincţia i-a fost acordată politicianului clujean cu ocazia  celei de-a cincea ediţii a „Serilor filmului gay”, desfăşurată la clubul Angels din municipiul de pe malurile Someşului Mic. La eveniment au participat mai bine de 200 de reprezentanţi ai comuni­tăţii LGBT (lesbiene, gay, bi­sexuali şi transexuali), cărora le-a fost permis aproape orice, mai puţin relaţiile sexuale în timpul manifestărilor.

«Nu este un tip obtuz»
3790-99924-2polgay.jpg
„Cred că domnia sa me­rită din plin titlul de «Omul anului» din partea noastră, în­trucât e un tip care nu este ob­tuz şi vede realităţile aşa cum sunt, şi nu prin prisma unor idei învechite”, a decla­rat unul dintre liderii LGBT.

Dana are cea mai gay piesă muzicală

Printre premiaţii festivalului s-a mai aflat şi cântăreaţa Dana Nălbaru, pentru cea mai gay piesă, intitulată „TU”, în care relaţiile dintre cei cu aceleaşi gusturi sexuale sunt descrise pe larg.
3790-99925-2poldana.jpg

Comentarii