MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 18:22

Pikachu există în realitate. Un oposum auriu, specie extrem de rară, a fost găsit în Australia

Distribuie

Un pui de oposum auriu, o specie extrem de rară, a fost salvat de la moarte de un binevoitor, care l-a găsit pe marginea drumului. Rămas orfan, animăluțul a fost dus la o clinică veterinară din Melbourne, acolo unde a fost botezat Pikachu datorită asemănării lui cu personajul de desene animate.

Și apoi a găsit faima online, pentru că are o asemănare izbitoare cu Pikachu.

Veterinarii spun că animăluțul are, cel mai probabil, aproximativ cinci luni și este posibil să fi căzut de pe spatele mamei sale.

Pikachu este un oposum cu o mutație genetică, provocată de un nivel scăzut de melanină, ceea ce a făcut ca blana lui să fie aurie.

Doctorul Reinisch a spus că Pikachu nu va fi eliberat în sălbăticie deoarece din cauza culorii sale va fi o pradă ușoară. „Aceste animale sunt atât de rare tocmai pentru că din cauza culorii care le face să fie speciale pentru noi, sunt ușor de distins de prădători”, explică veterinarul.


Citește și: Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!


 

Citește mai multe despre pikachu pe Libertatea.

Comentarii