De Ciprian Iana, Theodor Istrate,

UPDATE Două persoane și-au pierdut viața, iar alte șase au ajuns la spital în urma accidentului produs marți, unele în stare gravă, printre care și un copil de 14 ani. Numărul mare de victime a determinat autoritățile vasluiene să activeze planul roșu de intervenție, la locul accidentului fiind alocate resurse importante, respectiv șapte autospeciale, din care cinci ambulanțe și una de transport victime multiple. 

”La fața locului au fost găsite opt victime, dintre care două aflate în stop cardio respirator. Șase persoane, între care și un minor în vârstă de 14 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, victimele prezentând multiple traumatisme. Alte două victime, cele aflate în stop cardiorespirator, au fost resuscitate la fața locului. Din nefericire, niciuna dintre acestea nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul”, ne-au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Una din persoanele care au murit în accident este o femeie de 55 de ani, din comuna vasluiană Laza, în timp ce a două victimă care și-a pierdut viața este unul dintre șoferi, un bărbat de 41 de ani, din Pușcași.  

Accident la Vaslui, planul rosu activat
Accident la Vaslui, planul rosu activat

Dintre aceste acestea, o femeie a murit pe loc, în timp ce un bărbat este resuscitat la fața locului, notează vremeanouă.ro.

În ceea ce le privește pe celelalte victime, acesta au fost transportate la Spitalul de Urgență Vaslui.

La intervenţie participă şapte autospeciale: o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul pentru descarcerare; o ambulanţă TIM; două  ambulanţe tip B2 (EPA); o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi două ambulanţe tip B aparţinând SAJ Vaslui.

Citeşte şi:

Ion Iliescu, la 90 de ani: ”Nu-i ca la 19, dar capul e întreg”. Cu cine a sărbătorit fostul președinte al României

Au fost identificate șase persoane care au intrat în contact cu bărbatul din Timiș confirmat cu coronavirus

Stelian Tănase: „Cariera politică a lui Vlad Voiculescu este terminată”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor