De Valentina Postelnicu,

UPDATE ora 16.00 În urma ședinței PNL București, s-a ales noua conducere a filialei: Marius Vintilă — prim-vicepreședinte PNL București; Dan Cristian Popescu — prim-vicepreședinte PNL București; Ciprian Ciucu — vicepreședinte PNL București; Mirela Zivari — vicepreședinte PNL București; Hazem Kansou — secretar general PNL București.

Reuniunea Comitetul de Coordonare al Municipiului București survine alegerilor organizate la nivelul filialelor de sector, unde au fost validați noii președinți ai acestora: PNL Sector 1 — Victor Picu, PNL Sector 2 — Anca Boagiu, PNL sector 3 — Florin Alexe, PNL Sector 4 — Răzvan Sava, PNL sector 5 — Cristian Olteanu, PNL sector 6 — Cornel Pieptea.

UPDATE ora 14.30 Consiliul de Coordonare al PNL Bucureşti l-a ales sâmbătă pe Cristian Buşoi în funcţia de preşedinte al organizaţiei.

Buşoi a fost singurul candidat pentru această funcţie, întrunind 647 de voturi valabil exprimate din 726 de buletine distribuite. Au fost anulate 79.

UPDATE ora 13.30 Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, la Sibiu, unde a fost candidat unic pentru funcţia de lider al organizaţiei judeţene, că este preocupată de viitorul partidului şi crede că această formaţiune se află „într-un moment de cotitură”.

„Mă preocupă viitorul PNL şi cred cu tărie că suntem într-un moment de cotitură. (…) La nivel naţional, momentul de cotitură poate să facă diferenţa între PNL şi PNL. Aici la Sibiu lucrurile sunt aşezate pe un făgaş normal şi eu cred că vor merge din ce în ce mai bine. La nivel naţional, însă, momentul de cotitură poate să facă diferenţa între PNL, cel mai mare partid mic, sau PNL un partid puternic cu oameni responsabili, credibili, implicaţi, care să ajungă la guvernanţă şi să performeze la guvernare şi să dea României preşedintele şi în anul 2020. Acestea sunt cele două căi în care PNL le are în momentul de faţă pentru România şi pentru cei mulţi”, a spus Raluca Turcan.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Liderul liberalilor crede că PNL putea să fie la guvernare, dacă toţi membrii s-ar fi implicat mai mult.  „Dacă peste tot în ţară PNL-ul ar fi fost la fel de dedicat, implicat şi devotat, azi PNL era la guvernare. (…) Aţi văzut ce e în ţară şi ce informatii răzbat din PNL din diferite judeţe. Gândiţi-vă că am fi fost la guvernare. Întrebarea este, dacă eram la guvernare cu un PNL care arată aşa cum era în mai multe judeţe, am fi putut fi mai breji decât alţii? E o întrebare care ne apasă şi la care sigur ne doare răspunsul”, a adăugat Raluca Turcan.

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!
Recomandări

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!

UPDATE ora 13.00  Cristian Bușoi a afirmat, în deschiderea reuniunii liberalilor, că vremea marilor figuri providenţiale a trecut şi în PNL trebuie muncă pe stradă cu activiştii şi o bună comunicare în presă.

”Vremea marilor figuri providenţiale a trecut. În PNL trebuie muncă pe stradă cu activiştii şi o bună comunicare în presă. Situaţia PNL în Bucureşti nu e deloc uşoară, dar avem nevoie să ne adunăm forţele”, a declarat Cristian Buşoi.

El a arătat că a făcut la Bucureşti ceea ce s-a decis în conducerea centrală.

”Am urmat decizia de a-l susţine pe domnul Dacian Cioloş în campanie şi am adus în partid oameni noi care să candideze pentru Partidul Naţional Liberal. Din păcate, unele greşeli de implementare de la locale s-au repetat şi la alegerile parlamentare. Colaborarea cu domnul Dacian Cioloş s-a dovedit neconvingătoare, astfel încât PSD a prins avânt să-şi promoveze minicunile şi populismele din acea campanie. Aşa a ajuns domnul Liviu Dragnea, un politician condamnat, să propună un guvern marionetă anti-justiţie care i-a scos pe români în stradă la doar o lună după alegeri”, a spus Buşoi.

Vagabonzii din Haimanale. Gabriela, o asistentă medicală, are grijă de câinii nimănui din satul lui Caragiale
Recomandări

Vagabonzii din Haimanale. Gabriela, o asistentă medicală, are grijă de câinii nimănui din satul lui Caragiale


Consiliul de Coordonare al PNL Bucureşti se va reuni sâmbătă, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti pentru a alege noua conducere a filialei din Capitală, care s-a lovit la ultimele tururi de alegeri, locale și parlamentare, cu rezultate sub așteptările conducerii partidului.

În cursa pentru şefia celei mai mari organizaţii liberale s-a înscris Cristian Buşoi, care este liderul PNL Bucureşti din iulie 2016.

Bușoi a fost ales la conducerea PNL Bucureşti după ce Cătălin Predoiu a demisionat în urma rezultatului dezastruos de doar 11,2% obţinut la alegerile locale din 2016, când a candidat pentru funcţia de primar general al Capitalei.

Ulterior, Cristian Bușoi a fost ales și secretar general al PNL, după demisia lui Marian Petrache, care a fost acuzat de luare de mită și șantaj, de procurorii anticorupție. Bușoi va deține funcția interimar, până la Congresul PNL din vară.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a fost validat în funcţia de secretar general interimar al partidului, cu majoritate de voturi, de Biroul Politic Naţional (BPN). Alături de el a a mai candidat și senatorul Iulian Dumitrescu, care şi-a retras candidatura în ultimul moment.

PNL își va alege conducerea centrală și președintele unic pe 17 iunie.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri