De Dana Aramă,

Un șofer de taxi din Buenos Aires, Argentina, a anunțat poliția după ce a fost atacat de un hoț. Bărbatul, pe nume Carlos Sueldo, în vârstă de 40 de ani, a reușit să scape de hoț, iar după incident l-a urmărit cu mașina. Hoțul a tras de câteva ori cu arma asupra lui, iar ulterior s-a ascuns într-o casă pentru a-și pierde urma.

Un echipaj format din cinci polițiști a ajuns la casa unde se ascunsese hoțul.

„Taximetristul ne-a dat toate informațiile și ne-a spus exact în ce casă se ascunsese cel care îl atacase. Am intrat și l-am găsit închis într-o cameră. La mașină, mama lui a venit după noi și a lovit doi agenți de poliție cu o coadă de mătură”, a declarat agentul daniel Robles.

„A fost o situație extrem de violentă. Au mai venit și alte rude ale suspectului și au încercat să-i agreseze pe polițiști. Unul dintre agenți are răni la mâna dreaptă și pe spate de la loviturile primite de mama suspectului”, a mai spus acesta.

Familia celui reținut susține că acesta este nevinovat și a afirmat că agenții au intrat în casă cu forța, potrivit lagaceta.com.ar.

FOTO: Hepta


Citește și:

Reacția Departamentului pentru Situații de Urgență, în cazul pacientei cu arsuri grave, transportată cu ambulanța la Viena: drumul a costat familia 800 de lei. „Nu există o posibilitate de decontare legală a acestor cheltuieli”

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile