MENIU CAUTĂ

Polițiștii au reținut doi suspecți, în cazul paznicilor uciși într-o fabrică din Capitală

Distribuie

Polițiștii au reținut doi suspecți, în cazul paznicilor uciși în Capitală, în noaptea de duminică spre luni. Atât suspecţii, cât şi victimele erau angajaţi ai unei firme de pază din Bucureşti, iar obiectivul lor era o fabrică  din sectorul 6, locul unde au și fost descoperite cadavrele a doi bărbați.


CITEȘTE ȘI:


Poliţiştii de la Omoruri au găsit legături între cei doi suspecți şi o altă crimă care a avut loc, în urmă cu un an, în acelaşi loc. Şi atunci, victima ar fi fost tot un paznic.

Cei doi bărbați reținuți sunt acuzaţi acum de trei fapte de omor, iar marți, 17 iulie, vor ajunge în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi care va decide dacă vor fi arestaţi preventiv.

Vă reamintim că doi bărbați au fost găsiți morți și înveliți în folii de plastic, luni, 16 iulie, la o firmă din Bulevardul Timișoara din Capitală, unde lucrau ca paznici.

Cei doi bărbaţi, de 52 şi 65 de ani, au fost văzuţi ultima dată în viață duminică seară, pe 15 iulie, când au intrat în tura de noapte, iar dimineaţă, colegii i-au găsit morţi într-o hală dezafectată a firmei.

Citește mai multe despre paznici pe Libertatea.

Comentarii