Mergi direct la conținut »
Emma Zeicescu şi Claudiu Popa au scăpat de acuzaţii în dosarul în care erau acuzaţi de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Emma Zeicescu şi Claudiu Popa au scăpat de acuzaţii în dosarul în care erau acuzaţi de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu

Emma Zeicescu şi Claudiu Popa au scăpat de acuzaţii în dosarul în care erau acuzaţi de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu

Prezentatorii de televiziune Emma Zeicescu (TVR) şi Claudiu Popa (Realitatea TV), prinşi cu ţigări cu canabis, în luna august, la un festival de muzică din Buftea, au scăpat de acuzaţii.

De Remus Vlad,

Prezentatorii TV au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, însă, după ce procurorii DIICOT au terminat cercetările, au stabilit ca cei doi să nu fie trimişi în judecată.

Procurorii DIICOT au decis clasarea dosarului

Astfel, în cazul Emmei Zeicescu, anchetatorii au decis clasarea cauzei, adică nu există fapta, iar pentru Claudiu Popa procurorii au decis să renunţe la urmărirea penală.

Zeicescu şi Popa au fost trimişi de procurorii DIICOT la Agenţia Naţională Antidrog pentru consiliere. Aceasta este o etapă prevăzută de lege în dosarele în care acuzația este de deținere sau consum de droguri și are rolul de a se stabili profilul de consumator al persoanei puse sub învinuire.

Claudiu Popa a recunoscut că ţigările erau ale lui

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că prezentatorul TV Claudiu Popa a recunoscut că ţigările cu canabis sunt ale lui, dar că le pusese în rucsacul Emmei Zeicescu, pe care el îl ţinea pe umăr atunci când au fost la festivalul de lângă Bucureşti.

Close
Închide
  Close